Szerintetek gond, hogy nálunk a lakóparkban rengeteg gyerek játszik együtt, most a járvány idején? Ti mit csinálnátok?
De, nagyon is gond! Nem véletlen van kijárási korlátozás, nem véletlen mondták el kis milliószor, hogy NE CSOPORTOSULJUNK, hogy maradjunk otthon, ahogy nem véletlen van bezárva iskola, óvoda, játszótér stb. Majd 2 millió ember fertőződött már meg és 100 ezren haltak bele!! Mi kell még, hogy végre felfogják az emberek, hogy ez nem vicc??
Én is kihívnám a rendőröket és jelezném, hogy van néhány gyenge elméjű egyed, aki nem képes felfogni mit jelent a kijárási korlátozás!
Gond! A lényeg, hogy ne csoportosuljunk! Nem hiszem el, hogy ezt ilyen nehéz lenne felfogni. Sétálni/biciklizni lehet ott, ahol nincsenek emberek és nem a másik seggében vagy, de a saját jól felfogott érdekünk, hogy ne csődítsük össze pl a gyerekeket egy rakásra, ugyanis ők a legfőbb vírushordozók. Hány tízezer/százezer embernek kell még meghalnia, hogy eljusson az emberek tudatáig, hogy ideje komolyan venni ezt a járványt?! De addig, amíg ilyen korlátolt értelmiképességű, "nekem senki ne mondja meg, úgyis csak az idősek kaphatják el, szóval maradjanak otthon, de azért a nagyszülőkkel bográcsolunk, mert mi aztán rohadtul biztosan nem kapjuk el" emberek vannak, addig nincs mit várni....
Az ilyen meg is érdemli, ha elkapja, nem tudom őket sajnálni, akit ennyire nem érdekel se a saját, se a családja egészsége, azzal nem lehet mit kezdeni. Csak az ilyen idióták miatt szívnak a normálisak is, akik nyugton bírnak maradni a seggükön és nem az a legfontosabb, hogy pl grill partyt csapjanak a rokonsággal...🤦♀️🤦♀️
A rendőrségnek pedig már az első ilyen alkalom után szóltam volna, hogy próbálják már megértetni a drága szülőkkel, hogy nem nyári szünet van, szóval ugyan ne eresszék már össze a ház összes kölkét, mert ezzel csak a vírus terjedésének kedveznek. Remélem az összes ilyen tilalmat megszegő érthetetlen embert jól megbírságolják, talán akkor felfogják, hogy nem viccből vannak a szabályok, hanem azért, hohy betartsuk!
Kedves kérdező!
Nem akarlak megbántani, de ha számodra ez kérdés, akkor bizony egyéb gondjaid is lehetnek ... ha érted.
#15 A nyarunknak már Márciusban lőttek...
Egyébként nem értem mit vártok. Gondolhattátok, hogy egy bizonyos idő elteltével az emberek meg fogják unni a kijárási korlátozást és tömegesen fognak útnak indulni. Ezt a jó idő csak fokozza. Ezt a vírust a vakcina kifejlesztéséig nem fogjuk lecsendíteni. Max le fogjuk szrni. A kormány se fogja nyilván kivárni a vakcinát a korlátozásokkal. Ez veszélyesebb lenne mintha hagynánk a járványt terjedni. Szeptembertől szerintem visszaáll minden a régi rendszerbe, viszont mindenkinek kötelező lesz maszkot viselni bárhova megy. Ez lehet az egyetlen átvészelhető megoldás hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!