Az normális hogy a saját kertemben nem tudok dolgozni, mert a szomszéd kutyája odajön és ugat engem mint valami nem normális?
2 dolgot tehetsz.
- kaját adsz neki.
- leöntöd egy vödör vízzel
Mosolyogva közöld vele, melyik a kedvenc kutyafajtád: a hot dog. Vagy mondd meg neki, hogy a kutyából is lesz szalonna, csak beledöglik. Hidd el, el fog gondolkodni az életén.
:)
kaja vagy víz én is erre szavazok
vagy beszélsz a szomszéddal és ha nem hajlandó csinálni a kutyával valamit akkor birtokvédelmi eljárást kérsz.
A régi házamban pont ilyen kutya volt, amivel nem törődött a gazdája.
Majd széttépte a kerítést, ha kimentünk az udvarra.
Egyszer meguntam, és a slaggal pofán spricceltem.
Később már csak meg kellett emelnem a slagot, hogy betakarodjon az óljába.
Egyébként a kérdésre válaszolva, nem, nem normális, simán megtanítható lenne neki, hogy fölöslegesen ne ugasson.
És ez a gazdája dolga lenne.
Egyébként hivatalos úton kérhető ellene birtokvédelmi eljárás, zavaró hanghatás miatt, csak ez általában nem éri meg.
Ami azt illeti, hogy ne bántsd a kutyát, azzal egyet értek, de az, hogy slaggal fegyelmezed, az nem bántás!
Az még bőven tanítás kategória. A patkányméreg, na az bántás.
Nem tudom milyen viszonyban vagy a szomszéddal, érdemes e neki szólni, de alapvetően az ilyen tuskó primitívek akik letudják annyival, hogy "kutya, hát ugat, mit csináljak vele" (persze életében nem vitte mondjuk sétálni, mert "ott van kert , rohangáljon)
szóval ez az előember típus, aki annyit tud a kutyákról, hogy 4 lába van, az nem valószínű, hogy figyelembe venne téged.
...egyébként ilyenek miatt mérgeznek meg falun rengeteg kutyát.
Mert az emberek úgy vannak vele, nem érdemes szólni, mert ha a kutyáját leszarja, a szomszédot is le fogja. Meg ugye segghülye a kutyákhoz, és nem szól rá, mert akkor "nem lesz jó házőrző)
Úgyhogy inkább nem szólnak az emberek, mert ha fölöslegesen szólnak, és végül úgyis csak a méreg marad, akkor a "gazdája" egyből fogja tudni hogy a szomszéd volt, mert neki volt vele baja.
Sokáig laktam ilyen helyen, sok ilyenről hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!