A szomszédban a tavasszal elkezdtek építkezni (a házhoz toldanak valami műhelyt). Szerintetek nem az lett volna normális, hogy előre szólnak róla?
Nem szoktak mindig szólni. Panelban én sem szóltam, mert volt egy-két bunkó lakó, aki tuti jött volna panaszkodni, hogy zaj van. De ugye vannak olyan munkarészek, amit nem lehet zaj nélkül megoldani. Így nem írtam neki, nem tudták, hogy tőlem jön, ahhoz meg lusták, hogy végigmenjenek a házon.
Szóval szerintem nincs semmi sem abban, hogy nem szóltak. Biztosan volt elég bajuk, feladatuk a felújítással kapcsolatban, és nem gondoltak arra, hogy neked is szóljanak.
Panel az más. Ott vanak előírások amit a lakok elfogadnak.
Kertes háznál nincs ilyen.
Ha beszeloviszony van a szomszedok kozott, akkor egyszeruen elmeseli egyik a masiknak, mint annyi minden mast.
Kerdes, mekkora felfordulassal jar, mennyi ideig tart, mennyire van a ti kertetek elszeparalva az oveketol.
Nem tudom, most mi a jogi helyzet, de regebben az epitesi engedelybol meg kaptak is egy peldanyt a szomszedok es fellebbezesi joguk volt.
és nem a szomszéd kért elnézést, hanem a munkások.
Hogy mi? Még szep hogy a munkas kért bocsanatot, hisz ő parkolt oda.
A szomszéddal valo kötekedés helyett szolsz a munkásoknak hogy ne álljanak a kijárat elé. Ők hibaznak ez esetben.
9: jaj, mintha nem tudnák milyenek a munkások. Nem szoktak mindenre engedélyt kérni. Nyilván nem a szomszéd mondta nekik, hogy direkt a te házad elé álljanak.
Nem csodálom, hogy nem jöttök ki jól. Te is elég kötekedő vagy. Persze biztosan a szomszéd is hibás. De veled sem lehet egyszerű normálisan kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!