A szomszédom kedvességét kivel tudnám viszonozni?
Pár napja a házam előtt áll egy ismeretlen autó. Nem zavaró, csak itt áll. Tegnap megláttam, hogy egy hölgy indul el vele, a tekintetünk találkozott ő köszönt, én biccentettem.
Ma délelőtt a kapura fel volt akasztva egy zacskó, benne egy fél kilós nápolyi és egy cetli:
Üdvözlöm!
Elnézést, hogy Ön előtt parkolok az autómmal. Ha zavarja vagy rossz helyen állok , kérem írjon egy cetlit az autómra és máshol parkolok ezentúl. Köszönöm eddigi türelmét.
Arra gondoltam, hogy írok egy cetlit, hogy nagyon köszönöm a nápolyit és természetesen nem zavar ahogy eddig sem.
És ha bármiben tudok segíteni akkor szóljon. És a telefonszámom. És egy tábla csokit.
Szerintetek ez jó ötlet?
Az autója egyébként tényleg nem zavaró, az utcán áll csak előttem. Nem is értettem miért ne állhatna ott, de ez a gesztus nekem baromi jól esett.
Nem tettem neki semmilyen szívességet, hiszen az utca közterület.
De nagy! 😍
Imádom! :D
Ilyen ismerkedési sztorit se hallottam még! Hajrá drukkolok nektek de komolyan! 😂😂😂
Most látom azt írtam "kivel" tudnám viszonozni. :D
Értsétek úgy hogy MIVEL tudnám. Bocsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!