Ötleteket szeretnék kérni, hogy hálálhatnám meg szlovák szomszédaim kedvességét? Kis búcsú bosszú.
A sztori már másfél éve megy, egy emeleten lakunk velük a férjemmel és most már a 4 hós babánkkal közös konyha és fürdővel. Addig nem érdekelt a töménytelen baromságuk amiket csináltak amíg terhes nem lettem de utána betelt a pohár.
Egy példa a sok közül: telente azt játszotta hogy mínuszokban a fürdő ablakát kinyitotta. Miután eláztatta fürdés után a helységet amit előtte befűtöttem (hogy az akkor még meg nem született babámmal meg ne fázzak) meg amúgy is.. télen legyen meleg a házban szerintem. Azzal magyarázta hogy így akarja felszárítani a sok vizet meg párát.. a párom is hidegben tudott csak fürdeni miután este hazajött a munkából:/ Hajcsomók a lefolyóban, ami az övé, de ha kipucolta mikor mondtam öklendezett tőle. :D Hetente többször szóltam neki de az egyik fülén be a másikon meg ki.
Akkor megfogadtam hogy ha sikerül elköltözni meghálálom a sok kedvességet most jött el a hála ideje. :)
Semmi durvát nem akarok csak valami kis csínyt. Sok sztori van még de így is hosszúra sikeredett a magyarázatom.
Köszi hogy elolvastad! :)
Nem is rossz ötlet azt hiszem tudom is hova lehetne becsempészni valami pár napos maradékot. :)
Mikor kicsi voltam a viszkető por nagy poén volt.. azt hiszem búcsúkban lehetett kapni. :) Kár hogy nem tudok szerezni... a cipőjükbe pont jó lenne.
Semmivel sem vagy job, mint ő , már nem is haragudj. Sőt, ő minden hátsó szándék nélkül tette ezt, te viszont meg akarod bosszulni.
Kicsinyes és rosszindulatú vagy.
Nem szokásom a bosszú és a sok negatív kritikát sem vitatom. De majd mikor a szomszéd össze kaksizza a közös wc-t nálatok és még szét is kenegeti azt rajta, vagy a frissen mosott babaruhákat ami még le sem járt kivenné csurom vizesen és a padlóra helyezné a koszba. Biztos vagyok benne hogy megelégelné itt a fele társaság. :) De Ti sokkal elnézőbbek vagytok látom.:) végül is mind1. Kisebb regényt írhatnék mik történtek a lakásban, de aki már véleményt formált annak bármit elmesélhetek. :) csak akkor lennének a szomszédaim ellenszenvesek ha ő lakna itt és viselte volna szó nélkül a dolgokat.
Az meg hogy a gyerekem érdekeit megvédem, fertőzésektől és a szándékosságtól hát igen csak egy rossz szülő tesz ilyet. :) De most az egyszer vállalom :) A tanításra kitérve, talán nem fog emlékezni a 4 hós törpe az anyja csínytevésére. Bár ezek a mai gyerekek nagyon korán érnek. Ja és fiam van biztos nélkülem is kitalálja majd a saját rosszaságait.., de egye fene az elsőért nem ültetem sarokba és akkor 1-1. :)
Várom továbbra is a nem durva csínyeket amiket felhasználhatok esetleg. :)
Köszi: The Avengers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!