Mennyire pofátlanság fúrni egész nap a karantén alatt?
Figyelt kérdés
Felújítás van a panelban és most a panel 80%-a otthon van. Február eleje óta van a felújítás, 1 hónapig, március elejéig fúrtak, majd abbahagyták. Viszont hétfő óta újra fúrnak reggel 9-től este 6-ig. Kibírhatatlanul hangos számunkra. Muszáj az utcán töltenie sok panellakosnak az időt mert kezdenek belebolondulni a fúrásba. Nem pofátlanság? Etikus dolog ez?2020. márc. 20. 13:33
11/21 anonim válasza:
Az én felső szomszédom kb. 1 éve költözött be, előtte felújítottak, de azóta is elég sűrűn fúrnak, ma délelőtt is ez ment, el nem tudom képzelni mit lehet ilyen sűrűn fúrni egy lakásban.
12/21 A kérdező kommentje:
Na közben megint kint van a papír hogy februártól felújítás, elnézést kérnek. Viszont valaki tollal odaírta, hogy éjszakás és szeretne aludni, kér valami kompenzációt mert nem tud 3 óránál többet aludni. Erre a papíron a válasz egy rideg nem volt a felújítótól. A lakás üres, tehát még nem költözött be senki, csak a munkások dolgoznak benne.
2020. márc. 20. 14:23
13/21 anonim válasza:
Ismerős a dolog, panelben éltem/élek, és ez a rákfenéje az egésznek. Hiába van Házirend, nem feltétlen tartják be.
A másik meg, hogy a panelek 30-45 évesek, 1000× már át lettek fúrva: egy földrengés esetén ezek már összedőlnek a sok farigcsálás miatt.
14/21 anonim válasza:
Voltam műszaki beosztásban olyan helyen, ahol 5-ezer lakást kezeltünk, kb. 30 helyen. Sehol sem volt a házirendben, hogy kötelező tudatni a felújítási szándékot. Lehet, hogy máshol van ilyen. Inkább tapintat kérdésének veszem.
Tűrni kell, ha valahol felújítási zörej, lárma van. Egyszer neked, máskor nekem kell belátással lennem. A tömeglakás már csak ilyen...
16/21 anonim válasza:
Engem sokkal jobban idegesît, hogy a szomszédom neveletlen kölke egész nap visítozik... eddig legalább a nap egy részében kuss volt - visítozik, veri a lépcsőházi korlátot (többször este 11 után, mert a szülők buliznak a haverokkal nyitott ajtónál a 38 négyzetméteren), az ajtókat ill egy alkalommal majdnem beesett hozzám, mert épp indultam kifelé, ő meg épp ismét nekifutott az ajtónak, gondolom, meg is ütöttem az ajtóval, mert első sokkomban csuktam is az ajtót....azóta mondjuk az én ajtóm közelébe nem jön... 8-9 éves
17/21 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, annyiból rosszabb, hogy pont ma kezdte. Már én is gondoltam, hogy kiírom kérdésnek, mert ilyen körülmények között szerintem is pofátlanság, home-office-ból dolgozom, baromira zavar. Ráadásul hallottam, hogy a csempéket veri le, úgyhogy feltételezem, hogy nem létszükséglet volt, sőt, lehet, hogy azért kezdte el, mert most úgysincs jobb dolga. :-( Nem mentem át szólni, mert addig morfondíroztam magamban, hogy szóljak-e, hogy szerintem már a fél lakás szét volt verve addigra, ott meg úgysem hagyja abba. De ha ez vigasztal, együtt dühöngök veled. A hab a tortán, hogy a házban lakó gyerekek ugye otthon vannak, és felváltva visítanak. (Bár ebből a szempontból inkább egy család problémás.)
18/21 A kérdező kommentje:
Abból meg én kérek bocsánatot, mert az én húgom is üvöltözik meg sikoltozik mint állat unalmában, egész nap. Ő meg 10 éves. Hát igen, együtt szívunk :( Embertelen a panel.
2020. márc. 20. 22:10
19/21 anonim válasza:
Ha ti is zajongtok, akkor nem igazán van jogod felháborodni
20/21 qkker1 válasza:
Martin, az nem zavar, hogy az idegbeteg húgod kikészíti a házat /na jó, nem, mert kamu az a sztorid is/, most meg hisztizel /ez is kamu/ egy kis lakásfelújítás miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!