Te bemennél egy kertbe, vagy házhoz, ha nyitva a kapu? Pofátlanság ezt csinálni?
Mentem haveromhoz, meg volt beszélve, odaértem, hívom, nem veszi fel, csöngetek, nem jönnek ki. Vártam már 3 perce a kapu előtt, közben csörgetem, gondoltam magamban: "ahh, biztos nem hallja, de ha nem jön ki, én megyek be!" és lenyomom a kilincset a kapun, erre nyitva... :O
Inkább nem mentem be, mondjuk senki nem tartott volna vissza...
Pofátlanság valakihez így bemenni? Bemenni a kapun, ha nyitva, és az ajtón kopogtatni, vagy ilyesmi?

Szerintem ez változó, ha épp van csengő, akkor jöjjön már ki, ne nekem kelljen bemászkálni. Van akinél tudom hogy kifejezetten utálja ha idegenek, félig ismerősök mászkálnak be hozzá, de volt már hogy azért szóltak meg mert hogy miért nem mentem be a lakásba...
Én speciel utálom mikor valaki random benyit a szobámba, vagy csak a házba, azért van a csengő hogy azt nyomja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!