Miért nem vezetik már be a kijárási tilalmat? Mire várnak még?
Egyre jobban terjed a vírus. Nem jobb lett volna 2 hét kijárási tilalom,hogy ne legyen annyi fertőzött?
Mikor fogják elrendelni? Ha már rengetegen megbetegednek, a munkahelyek tönkremennek?
Mire várnak még??
Miért keltene zavargást a kérdésem?? :D Minden honlapon ez a tèma.
Te valami barlangban élsz? Akkor menj szerintem a legnagyobb tömegbe,ne is moss kezet, hátha elkapod. Mert azokon gúnyolódsz aki megelőzné az egészet.
Nagyon nagyon buta ember vagy sajnos. Inkább ne terjeszd mert szégyen a gondolkodásod. És innen is tűnj el mert jelentelek a moderátornak. Minden jót!
Senki nem szidta az öregeket! De elég megnezni, hogy a szombathelyi piac előtt fél kilométeres sorban mind nyugdíjas volt! Egymássla trécseltek, válsz, "megszoktuk". Meg pont, hogy "nekem egy taknyos ne mondja meg mit csináljak".
Kedves "huszoneves" te elég butuska lehetsz, eddig is piacoztak, buszoztak, helyijáratoztak, annyi, hogy most sem maradnak otthon...
Kettő, nekem meg hétfőn pont ők szóltak be minősíthetelne stílusban, hogy "nem azert zárt be az iskola, hogy csavarogjak, otthon kellene tanulni, nem terjesztenina vírust". Mert bementem két fontos levélért és iskolás sem vagyok! Egy meg majdnem elütött a zebrán, mert biztos az utolsó lisztért ment...
Én üdvözölném a döntést, és nem csak te kedves huszonéves szívsz, hanem mimdenki! Egyébként te komolyan bevetted ezt a nagy gazdasági növekedés című mesét?
Ja és mielőtt beszólnál, pénzügyi diplomám van.
De, sajnos erről is köznapi emberek döntenek. A politikus is köznapi, nem atyaisten és legtöbbjük agyilag sem emelkedik ki a többség közül.
Nekem sajnos még be kell járnom a megszűnőben lévő üzletembe. Vásárló alig van, de ott ülök nem messze a sok tahótól, aki köhög, prüszköl a világba, arra nem képes, hogy a odategye a kezét a szája elé. Eszméletlenül türhő egy nép ez. A közös wc-ben kézmosás után előszeretettel szárítja a mancsát a kézszárító gép alatt, holott értelmesebbje tudja, hogy az ilyenkor nem a legjobb ötlet. Ostobák, fegyelmezetlenek az emberek. Semmi jót nem várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!