Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem vezetik már be a...

Miért nem vezetik már be a kijárási tilalmat? Mire várnak még?

Figyelt kérdés

Egyre jobban terjed a vírus. Nem jobb lett volna 2 hét kijárási tilalom,hogy ne legyen annyi fertőzött?

Mikor fogják elrendelni? Ha már rengetegen megbetegednek, a munkahelyek tönkremennek?

Mire várnak még??

2020. márc. 20. 12:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem akarnak pánikot meg még nagyobb felvásárlásokat. De előbb-utóbb így is az lesz, én sem értem, miért húzzák.
2020. márc. 20. 12:53
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

Ha elrendelnék, akkor 2 hét múlva feloldanák és akkor kezdődne a járvány, semmit nem érnének el vele. Mint írták, úgyis elkapja a népesség ~60%-a, a kérdés az, hogy egyszerre mindenki, vagy szinten lehet-e tartani.

Most várják, hogy legyen egy bizonyos mennyiségű fertőzött, aztán mondjuk 2 hét kijárási tilalom. A 2 hét alatt megtelik a kórház annyira, hogy még épp el tudják látni a betegeket.

2020. márc. 20. 13:00
 3/25 anonim ***** válasza:
37%
Tömeges éhhalál jönne, a mi környezetünkben sok a vénember, de még egyetlen önkormányzati szociális gondozót sem láttam, aki legalább kenyeret vitt volna bárkinek.
2020. márc. 20. 13:01
 4/25 A kérdező kommentje:
Viszont ìgy megállíthatatlan a vírus. Komolyan szörnyű az egész. :( Bár rosszabb a gazdasági hatása. Nem tudom mi lesz így az emberekkel.
2020. márc. 20. 13:01
 5/25 anonim ***** válasza:
33%
Ó nekem idős rokonaim nem veszik komolyan. Akiket szeretek. Nem tudom szerintem ugyanúgy kitrükköznék a kijárási tilalmat is.
2020. márc. 20. 13:03
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Hát szerintem azoknak az időseknek mindegy hogy lesz-e kijárási tilalom akik most is simán elmennek bárhova, mert boltba akkor is el szabad majd menni és akkor lehet hogy máshova nem mennek majd, de hazaérés után ugyanúgy nem fogják fertőtleníteni a kezüket, sokan még kezet mosni sem.
2020. márc. 20. 13:07
 7/25 anonim ***** válasza:
55%

Nem vezsik komolyan

TenLeg az kellene kijárási tilalom megszegése ellen pénzbüntetés ha megitn akkor meg elzárás

Ugyanúgy mennek mindenfele így nincs értelme ha nem képesek komolyan venni!!!!!!

2020. márc. 20. 13:09
 8/25 A kérdező kommentje:
#7: Így van!
2020. márc. 20. 13:11
 9/25 anonim ***** válasza:
21%

Mert nem akarják, hogy még lejjebb csússzon a gazdaságunk. Nem kell ehhez diploma. Mi egy gyártó, összeszerelő ország vagyunk. Nem a turizmusból élünk, szóval nálunk nem áll le mindenképp a gdp termelése.

Amúgy meg, aki kijárási tilalmat akar, először zavarja már haza azt a rengeteg öreget, akik eddig tök jól elültek a panelokban, most meg nekiálltak bejárni a várost. Bocs, de huszonévesként, miután megválasztottak pár gagyi kormányt, nincs kedvem most az ő butaságuk miatt szívni még 5 évet pénzügyileg.

2020. márc. 20. 13:17
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

"akik eddig tök jól elültek a panelokban"

Ezt mire alapozod, a járvány előtt nem láttál öregeket az utcán, vagy mi? Amúgy én is öreg vagyok, a múlt héten csak a mellettünk levő boltba mentem, oda is délelőtt, amikor alig volt ember, a pénztárnál legtöbbször egyedül voltam, nem volt sor. A héten meg még ki sem tettem a lábam a lakásból. És szerintem sokan vannak még így ezzel. Nem mindenki hülye, aki öreg.

2020. márc. 20. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!