Nektek hogy lett otthonotok, saját házatok/lakásotok?
27#
Nem azért vagy vesztes, mert nem tudsz hazat venni, hanem azért, mert olyan kicsinyes vagy, hogy a lepontozgatással "állsz bosszút" azokon akiknek szerencséje volt az életben. Miért faj az neked, hogy masok egy örökség miatt kikerültek a szülői házból? Undorító a viselkedésed
Apukám egész élete soron krónikus beteg volt. Több baja is, de végül máj rákba halt bele.
A lényeg, hogy úgy tudta, hogy nem lehet gyereke. Így anyukámmal nem használtak semmilyen fogamzásgátlást. Majd mikor kiderült, hogy terhes lett anyukám, én voltam a "csoda gyerek".
Viszont anyukám pár hónapos ismeret után még nem férközött bele a családi önbizalomba, így mikor megszülettem nagymamám (apukám oldaláról) az én nevemre vette a lakást, ahova a szüleimmel beköltöztünk.
Majd mikor 1,5 évek voltam apukám meghalt.
Szóval már pár hónaposan büszke lakás tulajdonos voltam.
Majd anyukám elkezdett vállalkozni. Vett egy üzelthelyiséget és egy családiházat (amit a vállalkozásához használ) és mikor megvette őket, a felét az én nevemre iratta. Majd 18 évesen a cégek felét is megkaptam.
2008ban vettünk egy Budapesti lakást, 6.keruletben,hitelre aminek a jelzalogfedezete a szüleim családi haza volt. Akkor már magas volt a frank, minket nem érintett a válság.
Kb 6 éve múlva egy gyerekkel agglomerációba költöztünk, addig kiadtuk.
Megtalaltuk a helyet ahol élni szeretnénk így eladtuk a lakást, mivel az tehermentes volt, vettünk egy családi házat, nullan voltunk de 20nm bol lett egy 100nm eletterunk, amit tudtunk felujitottunk, majd most 3 gyerekkel, tudtuk vegtorleszteni az elsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!