Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nektek hogy lett otthonotok,...

Nektek hogy lett otthonotok, saját házatok/lakásotok?

Figyelt kérdés
Hogyan tettetek szert lakhelyre?
2020. márc. 2. 23:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

27#

Nem azért vagy vesztes, mert nem tudsz hazat venni, hanem azért, mert olyan kicsinyes vagy, hogy a lepontozgatással "állsz bosszút" azokon akiknek szerencséje volt az életben. Miért faj az neked, hogy masok egy örökség miatt kikerültek a szülői házból? Undorító a viselkedésed

2020. márc. 3. 15:44
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Volt fundamentám, a páromnak is volt fundamentája, volt némi megtakarított pénzünk, így minimális hitellel tudtunk venni egy lakást 4 évvel ezelőtt, akkor még emberi árak voltak. Idén januárban továbbléptünk, a hitel már lejárt, vettünk egy házat babaváró és hitel segítségével, amit a lakás kiadása fedez. 29/N
2020. márc. 3. 18:53
 33/41 anonim ***** válasza:
4%
Nem baj, majd lesz szocualizmus és államosítva lesz minden, aztán , hali eddig megszerzett tulajdon.
2020. márc. 3. 19:14
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Előző, ha valaha visszatér az a bagázs, abban a percben megyek és felgyújtom mindenem. Tőlem biztosan nem vesz el senki semmit.
2020. márc. 3. 19:41
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Apukám egész élete soron krónikus beteg volt. Több baja is, de végül máj rákba halt bele.

A lényeg, hogy úgy tudta, hogy nem lehet gyereke. Így anyukámmal nem használtak semmilyen fogamzásgátlást. Majd mikor kiderült, hogy terhes lett anyukám, én voltam a "csoda gyerek".

Viszont anyukám pár hónapos ismeret után még nem férközött bele a családi önbizalomba, így mikor megszülettem nagymamám (apukám oldaláról) az én nevemre vette a lakást, ahova a szüleimmel beköltöztünk.

Majd mikor 1,5 évek voltam apukám meghalt.

Szóval már pár hónaposan büszke lakás tulajdonos voltam.

Majd anyukám elkezdett vállalkozni. Vett egy üzelthelyiséget és egy családiházat (amit a vállalkozásához használ) és mikor megvette őket, a felét az én nevemre iratta. Majd 18 évesen a cégek felét is megkaptam.

2020. márc. 3. 19:46
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
46%legszebb öröm a káröröm ugye? Te direkt azért nem érsz el semmit az életben hogy ne vegyék el ha visszatér az a rendszer. Nyilván...
2020. márc. 3. 21:08
 37/41 anonim ***** válasza:

2008ban vettünk egy Budapesti lakást, 6.keruletben,hitelre aminek a jelzalogfedezete a szüleim családi haza volt. Akkor már magas volt a frank, minket nem érintett a válság.

Kb 6 éve múlva egy gyerekkel agglomerációba költöztünk, addig kiadtuk.

Megtalaltuk a helyet ahol élni szeretnénk így eladtuk a lakást, mivel az tehermentes volt, vettünk egy családi házat, nullan voltunk de 20nm bol lett egy 100nm eletterunk, amit tudtunk felujitottunk, majd most 3 gyerekkel, tudtuk vegtorleszteni az elsőt.

2020. márc. 4. 09:44
 38/41 anonim ***** válasza:
Anno (20 éve) önkormányzati volt. Majd felajanlottak hogy megvehetjuk időközönként (kB 3 évente) majd 2017ben megvettuk a 15 millióra felertekelt házat 4,5 ért. 2 milliónk volt félre téve a többi hitel. Nagy segítség ha mondjuk önkormányzati a lakás mert sokkal olcsóbban veheted meg. Vannak feltételek de teljesíthetőek.
2020. márc. 13. 00:14
 39/41 anonim ***** válasza:
38 vagyok. KB 20 évig éltünk önkormányzati lakásban, 3 évente ajánlották fel h megvegyük, de nem volt rá pénz és 2017bem vettük meg. Így értelmesebb a mondandom 😂
2020. márc. 13. 00:17
 40/41 anonim ***** válasza:
Érthető volt az előző válaszod is. Na, de hogyan lett 18 évesen önkormányzati lakásod? Vagy házad? Ilyenről még nem is hallottam, hogy egy ház önkormányzati legyen.
2020. márc. 13. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!