Na most mi történt szerintetek?
Én ls a nővérem vagyunk itthon (ő 18 éves) a szomszédban egy vele egykorú csaj lakik, tök egyedül van otthon reggel óta bömbölteti a zenét, már tök idegek voltunk a nővérem most már mondta hogy átmegy és földhöz vágja amin hallgatja, komolyan dübörög az egész ház, de legfőképp mi halljuk. Az előbb átment a nővérem, aztán hallottam hogy beszél a csajjal, majd beviharzott és most bent van a szobájában, a zene meg ugyan úgy bömböl. Most kérdeztem a nővéremet, hogy mi van, nem beszélt vele, erre kikiabált a szobájából hogy hagyjam békén nem érdekli azt hallgat a szomszéd csaj amit akar.
Most akkor, mi ez?
A nővéremet ismerve ő is úgy ment át.
De nem értem azóta ki se jön a szobájából.
A szomszéd csaj meg ugyan úgy bömbölteti a zenét.
Az ilyen barmok sajnos nem sokszor hallgatnak a figyelmeztetésre,még akkor sem,ha normális stílusban szól az ember.
HÍVJÁTOK KI A RENDŐRSÉGET! Nem szabad annyiban hagyni,hogy tönkretegye az idegeiteket!
Az indokolatlanul hangos zajkeltés csendháborításnak számít,nappal is! Akár pénzbírsággal is sújtható.Mielőtt a kiscsaj azzal érvelne,hogy neki joga van bömböltetni.
Megbantotta a növered valamivel.
Miböl nem egyertelmü ez ugy megis?
Szolni kell valami felnött ffinek hogy vagja ra az ajtot es hallgattassa el.
Privire:Lehet leqrvazta vagy barmi.
Ezer sokmindenen meg lehet bantodni. Nem ismerem a növered mi a gyenge pontja.
Engem az erdekelne hogy csak azert is csendet teremtenek es a növerem jönne ki gyöztesen. Szolnek valami nagypofaju szomszednak az biztos segitsegert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!