Mi van ha emberrablás/rablás stb. baj történt?
Sziasztok.
Tegnap óta szorongok egy dolog miatt, mert félek, miattam nem lett jó vége (ha egyáltalán rossz volt)
Szóval tegnap lementem a szomszéd kisvárosba vásárolgatni, sétálni, csak úgy lenni ott, és a főtérnél ültem a lépcsőn, és kajáltam. A gimi ami ott van napközis, és még a legtöbb felnőttnek munka volt (15 körül történt a dolog) szóval alig voltak az utcákon.
Szóval ülök, és azt hallom, egy kisgyerek, kislány, nem tudom ki azt üvölti, hogy "Anya! Valaki! Valaki!" és nagyon megijedtem, mert nem gyerekhisztinek tűnt. Nem mertem odamenni, csak 14 éves lány vagyok, pánikba estem, hallottam még a sikítozást, és elfutottam a vasútállomáshoz. Nem hívtam a rendőrséget, hanem a barátomat, elmeséltem neki, és kikértem a véleményét. Ő elviccelte, kicsit megnyugodtam, de este rámtört, hogy mi van, ha én megmenthettem volna?
Tényleg lehet csak gyerekhiszti volt, de annyira félek, mi van ha mégse? :///
Anyám azt mondta, kicsi vagyok, jól tettem, hogy nem mentem oda, maximum a rendőrséget tudtam volna hívni.
Ti mit tettetek volna? Érdemes magamat gyilkolni az eset miatt?
14/L
Ha te is odamész, lehet, hogy neked is bajod esik. Sajnos, ez ilyen. Nem kell szuperhőst játszani, főleg nem lány és kamasz létedre.
Ha valami nagy gáz van, azt előbb vagy utóbb úgyis vissza fogod hallani.
Első vagyok.
Nem hinném. Ha megnézed, pl. ha Pesten a villamoson vagy a buszon valaki elkezd kötözködni egy másik emberrel, senki nem mer odamenni. Az az igazság, hogy mindenki félti a szaros kis életét. És tudom, hogy hozzám sem jönnének oda megvédeni. De én sem mennék máshoz. Szégyen, nem szégyen, félnék. Ennyi.
Amúgy nekem van egy olyan emlékem kiskoromból, hogy anyukámmal sétáltunk az utcán, aztán én valahogy nem figyeltem, de anyukám eltűnt mellőlem, bement valamelyik mellékutcába telefonálni (biztos mondta, csak én már akkor is ilyen kis szórakozott voltam), és annyira bepánikoltam, hogy elkezdtem sikítani meg sírni, meg üvölteni, hogy Anya... Nem tartom kizártnak, hogy itt is ez történhetett.
Meg azért a gyerekek olyan vérfagyasztóan tudnak néha sikítani, hogy nem nehéz egyből a legrosszabbra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!