Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más szerint nem nagyon gáz,...

Más szerint nem nagyon gáz, hogy falun mindenkinek köszönni kell?

Figyelt kérdés

Budapesten körülbelül hülyének néznének, ha mindenkinek köszönnél. De itt, azt sem tudtam ki, de mondtam neki, hogy csókolom, mert ha ismer esetleg, visszamondja, hogy nem köszöntem, aztán akkor kaptam. De még 18 évesen is, hogy "köszönj", meg kiabálás, ha nem köszöntél és nem restek visszamondani. Az nem számított, hogy azt sem tudtad ki, meg nem vetted észre.

Undorító. Akit ismersz, annak persze köszönsz. De nekem gyerekként az volt a taktikám, mert rengetegen ismertek, akik nem, hogy mindenkinek odaszóltam. A turisták kicsit hülyének néztek.

2019. nov. 15. 10:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok, laktam falun is, városban, én utálom ezt a köszöngetést. Ha a házunk előtt elmegy valaki, köszönök, de csak ha látok bennük is hajlandóságot. Vagy ha tolom a babakocsit csendes utcában, és szembejön egy idős néni vagy bácsi. De mindenkinek orrba-szájba nem fogok jónapotkívánokozni.
2019. nov. 20. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!