Más szerint nem nagyon gáz, hogy falun mindenkinek köszönni kell?
Budapesten körülbelül hülyének néznének, ha mindenkinek köszönnél. De itt, azt sem tudtam ki, de mondtam neki, hogy csókolom, mert ha ismer esetleg, visszamondja, hogy nem köszöntem, aztán akkor kaptam. De még 18 évesen is, hogy "köszönj", meg kiabálás, ha nem köszöntél és nem restek visszamondani. Az nem számított, hogy azt sem tudtad ki, meg nem vetted észre.
Undorító. Akit ismersz, annak persze köszönsz. De nekem gyerekként az volt a taktikám, mert rengetegen ismertek, akik nem, hogy mindenkinek odaszóltam. A turisták kicsit hülyének néztek.
Előző vagyok.
Azt nem is írtam, hogy nekem is volt hasonló kérdésem, állandóan leskelodnek.
Már ott tartok, letolom a nadrágom és bepucsitok a venasszonynak.
Igen, gusztustalan dolog Nő létemre, de ami itt van...
Hagyománykövető? Te se éltél falun, max. nyaralni. Itt nem csak. hagyományokról,hae rosszindulat... Kösz nés hiánya miatt kikészítenek, ha nem veszed észre őket, anyámék ölni tudnának és mimtha gyilkos lennél, mert nem vettél észre valakit... Vagy megy panaszolni nekik. De az ő gyereke meg nem köszön, az nem baj...
Itt tartanak
# 19/
Helytelen a köszönés elvárása, más a dolog ha odamész valakihez. A falvakban, ahol szokás, hogy mindenkinek köszönünk, bizony könnyen megsértődik valaki, ha nem veszük észre, de hát ez már az ő baja.
Más a helyzet, ha szándékosan mellőzzük, de a jóindulatú bölcs ember ezt is csak egy jelentéktelen incidensnek tekinti és azonnal tullép rajta és nem panaszolja el a szomszédasszonynak, hogy őt észre sem vették.
A rosszindulatú pletykák folynak a városban is, vannak akik mindent tudnak a környék majdnem minden lakójáról, masokat nem nagyon érdekel, azokat gyakran aszociálisnak bélyegzik.
De talán az egész nem olyan általlános, mint gondolnánk.
En falun nottem fel, nekem az volt a megszokott hogy mindenki koszon mindenkinek. Ha teged nem is ismernek de a szuleidet biztosan. En csak a korombelieket ismeretem mert egy iskolaba jartunk meg akik az utcaban laktak.
Rolam nem voltak pletykak. Arrol pletykalnak aki kivivja maganak a viselkedesevel pl.
Persze, persze...
Nwm kell oda indok, de ha mégis akkor olyanok, hogy a járásod miatt stb.,amiről nem tehetsz....
Kell? Hol van ez leírva?
AKit nem ismerek, ahhoz mi közöm? Had döntsem már el, kit tartok kedvesnek, és kinek köszönök....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!