Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lehet rendőrt hívni ilyen...

Lehet rendőrt hívni ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Sajnos epilepsziás vagyok, a szomszéd légkondija az ajtóm alatt van és extrémen berezonál+pulzál, ami nekem kiválthat rohamot és rosszullétet, mindenképp szenvedek. Megoróbáltam beszélni vele, abszolút közömbös volt, konkrétan azt mondta, nem érdekli a problémám. Nekem viszont már lett azóta egy rohamom, és több rosszullétem is. Szeptember óta lehetetlen kommunikálni az illetővel. A fenti lakók támogatnak, közösen mentünk le kopogni, csengetni, semmi. Szándékosan nem nyitotta, a közös képviselőnek sem! Írt egy emailt a lakás tulajának, hogy a fenti lakó egészségügyi kockázataira hivatkozva kéri, hogy szüntessék meg a problémát. A tulaj a szomszéd lánya, tehát az anyja lakik ott. Azt mondták, hívnak szerelőt, és azért kapcsolják be a légkondit, mert azzal szellőztetnek a dohányfüst megrekedése miatt.

De ennek ellenére sem használ semmi, feljelentést tehetünk, de az elhúzódhat hónapokra is, illetve én folyamatosan rosszul vagyok, főleg egy fáradt és hosszú nap után hazaérve.

Megfenyegettem, hogy rendőrt hívok, de lenne értelme? Tudnának valamit tenni? Nincs pénzem elköltözni, és egy ilyen ember miatt nem fogom a lakásomat/otthonomat elhagyni.

2019. okt. 25. 14:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
Gyógyszert ha szedsz akkor nem hinném hogy rohamaid vannak. Neki meg minden joga a légkondijához. Költözz el ha zavar. A rendőr ilyennel nem foglalkozik.
2019. okt. 25. 14:11
 2/30 A kérdező kommentje:

Nem, nem segít a gyógyszer. És joga van a légkondijához, de ahhoz hogy bántalmazza a másik nyugalmát szándékosan kiszolgáltatott helyzetben, ahhoz nincs. Nem tudok elköltözni.

Úristen, empátia? Itt már mindenki antiszociális személyiségzavaros?

2019. okt. 25. 14:14
 3/30 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer kérdezted már. Akkor is elmondták, hogy az, hogy te beteg vagy sajnálatos, de nem az ő felelőssége, ne korlátozd a jogában, hogy használja azt a vackot. Ha nálam rekedne meg a levegő, bármilyen okból, én is vastagon kakkantanám le, hogy másnak mi baja van.
2019. okt. 25. 14:19
 4/30 A kérdező kommentje:
Ha a kislányodnak lenne baja, akkor is?
2019. okt. 25. 14:22
 5/30 anonim ***** válasza:
49%

Sajnálom hogy beteg vagy. Ezeket esetleg felajánlani neki szerinted jó ötlet?

[link]

2019. okt. 25. 14:23
 6/30 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Talán ezek halkabbak volnának! Sok sikert és jobbulast!

2019. okt. 25. 14:24
 7/30 anonim ***** válasza:
84%
Basszus milyen legkondi az amitol epilepszias rohamot lehet kapni? :0
2019. okt. 25. 14:26
 8/30 A kérdező kommentje:
Amelyik úgy berezonál, hogy az asztalom is rezeg, és folyamatosan hangos pulzáló hangot ad ki.
2019. okt. 25. 14:26
 9/30 anonim ***** válasza:
89%
Ha a te lakásod rezeg tőle, akkor le kell szerelni, át tenni máshova, akkor is, ha nem vagy epilepsziás. Egy normálisan beszerelt legkondi nem csinál ilyet. Közös képviselőnek kekl intéznie.
2019. okt. 25. 14:30
 10/30 anonim ***** válasza:
42%
Ha a kislányom egészsége múlna rajta, akkor nem lenne olyan, hogy a költözés nem opció. Ha baj van vele, kérj birtokvédelmet, aztán kiderül, hogy határon belül van-e vagy sem. Ha nem, az elkerül onnan, de ha igen, akkor ti menjetek, ha nem birtok együtt élni más emberekkel. Lehetőleg ki a pusztába. Ritka idegesítő szomszéd lehetsz.
2019. okt. 25. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!