Rendszeresen ezt csinálja. Tettem ki táblát “tilos megállni, kapubeálló” de hiába. Van hogy dolgozni se tudok elindulni, mert a szomszédot kell hajtani. Egy iroda van abban a házban, nem lakik ott, nem érdekli hogy jóban legyen bárkivel. Simán beáll a kocsibeálló kapuja elé. Kihívtam a közterületeseket, de nem csináltak semmit, szerintük szabályosan áll ott, mert nekem nincs jogom (!) elzárni a közterület egy részét a parkolás lehetőségétől (az a kapu 30 éve ott van). A rendőrség is kijött, ők azt mondták kérjem meg hogy álljon arrébb, mást nem tudnak tenni mert nem szegett törvényt.
Már nem tudom melyik szerv tanácsolta hogy szállítassam el a sajàt pénzemen a kocsit majd pereljem be az összegre az embert.
Tréleressel vagy kölcsönzöl egy trélert és te magad viszed el.
2019. szept. 27. 09:12
5/19 anonim válasza:
Az ilyennek én szó nélkül öntöttem le kromofággal a motorháztetejét.
2019. szept. 27. 09:19
6/19 hollófernyiges válasza:
Kend be kutyasz*rral a szélvédőjét.
2019. szept. 27. 09:35
7/19 anonim válasza:
Szúrd ki a 4 gumit, kromofág, parkolásgátló.
2019. szept. 27. 09:37
8/19 anonim válasza:
Ha kiszúrja a 4 gumit, a szomszéd hogy hajt el a kapuja elől?
2019. szept. 27. 10:36
9/19 anonim válasza:
Lehet venni leláncolható akadályt, amit a parkolóhely közepére teszel. Ki lehet lakatolni és lehajtani. Nem tom mi a neve asszem parkolásgátló.
2019. szept. 27. 10:50
10/19 anonim válasza:
Ha nem fogja fel és "nem lehet vele mit kezdeni" (ami vicc, mert kapuba nem állunk), akkor a kulcs baromira árt a fényezésnek...ha máshogy nem fogja fel és nem kapsz segítséget, akkor le kell róla szoktatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!