Öregnek nézek ki, hogy a házban lakó középiskolás lányok csókolommal köszönnek 34 évesrn?
Elég furcsa ez nekem. Sportoló voltam, jelenleg személyi edző vagyok, sportos-fiatalos fizikummal és öltözködéssel, stílussal. Eléggé zavaró, hogy pl két 17 éves barátnő a házból csókolommal köszön! Mégha azt mondanák jó napot kívánok... de ez a csókolom! Ennyire öreg vagyok a szemükben? Én ennyi idösen a hasonló korú hivatásos focistát simán letegeztem és haverok voltunk.
Mondjam nekik hogy tegezzetek nyugodtan? Azt hittem ha kedvesen sziával köszönök azzal veszik a lapot majd.
Szóval férfi vagy. Férfi nem ajánlhat fel tegeződést nőnek, még ha 17 éves is a nő.
Nincs ezeknek a lányoknak anyjuk, családjuk? Nem járnak rendes iskolába se, ahol van tanár, aki magázza őket?
Én 17 évesen férfinek ELŐRE nem is köszöntem, csak iskolában a jónapotkívánokot a tanár férfiaknak. Sőt, az utcán nekem is köszöntek Kezét csókolomot, anyukámmal, nagyanyámmal együtt, elhagyták nekem a külön Szervuszt. Beletelt egy időbe, amíg hozzászoktam, de hát ez az élet, fel kell nőni.
Kedves Kérdező!
Megbeszélted már ezt a lányokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!