Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Öregnek nézek ki, hogy a...

Öregnek nézek ki, hogy a házban lakó középiskolás lányok csókolommal köszönnek 34 évesrn?

Figyelt kérdés

Elég furcsa ez nekem. Sportoló voltam, jelenleg személyi edző vagyok, sportos-fiatalos fizikummal és öltözködéssel, stílussal. Eléggé zavaró, hogy pl két 17 éves barátnő a házból csókolommal köszön! Mégha azt mondanák jó napot kívánok... de ez a csókolom! Ennyire öreg vagyok a szemükben? Én ennyi idösen a hasonló korú hivatásos focistát simán letegeztem és haverok voltunk.

Mondjam nekik hogy tegezzetek nyugodtan? Azt hittem ha kedvesen sziával köszönök azzal veszik a lapot majd.

2019. szept. 17. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ajánld fel nekik a tegezést. Én 5 évvel idősebb vagyok nálad, mégis csak tegeződni tudok a nálam fiatalabbakkal, és engem is zavar, ha nem mernek tegezni.
2019. szept. 19. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, 42 éves vagyok és engem meg az zavar, hogy mindenki kapásból letegez, meg hiába köszönök magázódva, jön vissza a szia.
2019. szept. 23. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem az, hogy akinek sziát köszönök az jónapotozik és fordítva.
2019. szept. 23. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Szóval férfi vagy. Férfi nem ajánlhat fel tegeződést nőnek, még ha 17 éves is a nő.

Nincs ezeknek a lányoknak anyjuk, családjuk? Nem járnak rendes iskolába se, ahol van tanár, aki magázza őket?

Én 17 évesen férfinek ELŐRE nem is köszöntem, csak iskolában a jónapotkívánokot a tanár férfiaknak. Sőt, az utcán nekem is köszöntek Kezét csókolomot, anyukámmal, nagyanyámmal együtt, elhagyták nekem a külön Szervuszt. Beletelt egy időbe, amíg hozzászoktam, de hát ez az élet, fel kell nőni.

2019. okt. 9. 05:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Megbeszélted már ezt a lányokkal?

2019. okt. 21. 19:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Meg. Mondtam nekik aztán “nem vagyok azért olyan öreg” Onnantól hellóval köszönnek.
2019. okt. 21. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!