Mivel tudom én is idegesíteni a fölöttem lakó szomszédot?
Rendszeresen tologatja a széket és este is gyakran felébredek egyéb koppanó zajokra. Szép szóval nem megy.
A kötekedő, kombinálós válaszokat ignorálom!
Köszi
A koppanó zajokra minél gyorsabb szankcióval kell reagálnod.
Beszerzel vagy eszkábálsz egy olyan hosszú botot (este az ágyadban fekve használhatod) és egy rövidet, amit nappal állva-ülve használsz.
Amikor a szomszédod életjelet ad a létezéséről, te azonnal felkopogsz hármat, ennyivel nyítsz, a további életjelek során négyet, mindig eggyel többet.
Miért jó ez neked?
Levezeted vele a dühöt.
Miért jó ez a szomszédnak és neked? Azonnali visszajelzést kap, hogy az imént nem tartotta be a jószomszédhoz méltó egyezményt.
Ha megszünik a részéről az életjelek mutatása, ezt neked kell folytatni éjjel háromkor három kopogás, és négykor négy kopogás, ezt addig csinálod, amíg nem kopog vissza, hogy él. Most nálad a labda a te térfeleden, élvezd ki a hatalmat.
Levelet írtam neki. Nem támadót, hanem kulturált hangvételűt.
A felkopogást valamilyen hosszú eszközzel én is gondoltam, csak a mennyezeten hungarocell dekor van.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!