Ha a felettem lakó egész nap tologatja a bútorokat azt más szomszédok is hallják vagy csak én?
Nyilván ez a hobbija, hogy tologatja a bútorokat, jobb dolga sincsen :D
Ne szórakozz már :D Valószínűleg csak te hallod, én is csak a felső szomszédom zajait szoktam hallani: lépések, ajtócsukódás, emeltebb hangon társalgás, gyakorlatilag akármit csinál, hallom. Szar házak vezetik a rezgéseket fentről, ez ilyen, nyilván nem bútort tologat, még az is lehet, hogy nem is ő csinálja, hanem valami szerkezeti zajt hallasz. Társasban, panelban ilyenre készülni kell.
Nemrég mondta azt a szomszéd öregasszony, hogy akinek nem tetszik a társasházi élet, az költözzön tanyára. Tökéletesen igaza van. Én is alig várom már, hogy egyszer feljöjjön a gyökér új alsó szomszédom, aki képes azért átkopogni nekünk, mert a két, 5 kilós macskám rohangálni kezd a lakásban este 8 körül. Gyökér. Néha kedvem szottyan újabban valami jó ugrálós edzést végezni itthon :D
“Milyen gyökér tart 2 db 5kilos macskát egy társasházban?“
Az hagyján, de képzeld, egyesek meg húszkilós gyerekeket tartanak társasházban! Most mondd meg, micsoda emberek vannak! 😂
egyszer engem is maceráltak, hogy ugyanezzel, toligatom a szekrényeket, akkor is, mikor otthon sem voltam.
Aztán kuderült, hogy valahol egy rossz vízcsapit valahol megbyitottak, rezonált valami hanygul rögzített műanyag vízvezeték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!