Ha a felettem lakó egész nap tologatja a bútorokat azt más szomszédok is hallják vagy csak én?
Igen, szívem, macskafétisem van :D
Szerencsére nem szoktam foglalkozni az ilyen mindent jobban tudó majmokkal, felőlem dobolhat a plafonján egész nap, ha jól esik. 6 éve élünk itt - amúgy albérlet -, nem az én problémám, hogy az alattam élő ideköltözött, nem én kértem rá. Szerencsére ebben a házban normális emberek élnek, a macskákat meg nem lehet lekötni. Este 8 lófütty, van olyan szomszédom, aki este 11-kor még mos, de van bennem annyi, hogy nem zaklatom érte, élni is kell valamikor és vagyok annyira felnőtt ember - bocsánat, proli -, hogy ne zavarjon. Érdekes mód, az előtte ott élőt nem zavarták a macskák. Iszonyat nagy zajt csaphat egy öt kilós valami, tényleg.
Költözzetek együtt tanyára, ott majd nem cseszi el senki az estéiteket. Kicsit össze is bújhattok, hátha lehiggadtok kicsit :D
A fölöttem lakó is egy féreg.
Szép szóval nem lehet rá hatni.
Ingyenelo köcsög.
Reggel 7kor már járkál.
14-16h fele ha hazaérek járkál. Kopog...lakkcipoben..vagy tudja a jó isten.
Majd újra este 22-hajnali2ig edz..
Otthoni kondigép..és a súly csapódik a tartóba..
Ott tartok, hogy szétverem a fejét...
Már szana szét vertem a plafont kalapáccsal a következő a két keze lesz, hogy ne tudja megemelni a súlyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!