El tudom vitetni az alattunk lakò szomszèdot valami nekivaló helyre?
Szòval màsfèl hònapja költöztünk új albèrletbe a pàrommal. Mint kiderült alattunk van egy vènasszony. Eleinte csak az tűnt fel, hogy nagyon büdös. Kilèpek az ajtòn ès megcsap a szaga, ùgy hogy ràm jön a hànyinger, ès ezt minden szinten lehet èrezni. Az meg a plàne , hogy kinn àll a lèpcsőhàzban , a lèpcsőn ès meredten bàmul. Nem lehet tőle közlekedni. Múltkor nyitva volt az lakàs ajtaja , olyan dög szag àradt ki onnan , hogy azt hittem elpusztulok. A napokban küldött egy levelet , hogy àllitòlag hangosak vagyunk , de ezt a levelet a tulaj vette ki a postalàdàbòl , azt mondta ne foglalkozzunk vele. Tegnap becsengetett ketszer , nem mentünk ki neki. A tulaj azt mondta nem lehet vele mit kezdeni, nekem viszont ne csengetgessen. Valòszìnüleg demens , igy beszèlni vele felesleges. Ha elköltőzünk 2 havi kauciòt bukunk.
Türjünk csak azèrt mert bèrlők vagyunk , vagy szòlhatok pèldàul a közös kèpviselőnek ?
Màr fèlve lèpek ki a lèpcsőhàzba.
Biztos hulla van a lakásában.
Amúgy mi bajod a magyar ékezetekkel?
Az elviselhetetlen szag miatt bejelentést tehetsz a helyi jegyzőnél. Ő majd intézkedik.
Mi is ezt csináltuk. A szomszéd 5 macskát tartott és nem takarított.
"Màr fèlve lèpek ki a lèpcsőhàzba."
Azért ne dramatizald túl, egy öregasszony nem fogja betorni az orrodat.
Egyébként tényleg gáz, de nem tudsz vele mit tenni, tényleg csak azt, hogy kinyomozod kik a rokonai, és probalsz velük beszélni.
Esetleg a közös képviselő tudhat pár adatot a családjáról, csak szarik az egészre.
Amúgy meg neki sem jó ez, hidd el.
Ajandekozz neki egy nagyon finom illatu tusfurdot es dezodort! Parszaz forint es problrma megoldva.
Lakas: kerdezd meg,nincs-e eldugulva a lefolyo ,wc?
Segito szandekkal allj hozza.
Ha "valószínűleg demens", akkor segítségre szorul, ezért kellene mindenképp felvenni valakivel a kapcsolatot.
Beszéltél a közös képviselővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!