A taposógépezés zavarja az alsó szomszédot, szerintetek mit csináljak? Sz. Rjam le?
Muszáj társasházban valamilyen együttélési szabályt kialakítani. Ez a “vénember úgyse jó semmire”zés gusztustalan a részedről. Meg ez a “nem hiszem hogy olyan hangos....” akkor menj le oszt’ hallgasd. Ha hallja, mikor megy, hogy egyidőben fel tudjon kopogni, akkor nyilván hangos, akkor ne te próbálj okoskodni, hogy biztos nem is annyira.
Próbald meg megbeszélni vele, hogy mikor akarsz edzeni, hogy az ő sziesztáját vagy akármi se zavarja meg, ha nem tudtok dűlőre jutni akkor meg költözz el.
Abszolút megértem, mert én is laktam sokszor olyan építésű házban, ahol ha az emeleten ugrált valaki, sajna rengett a földszint is (vagy legalábbis a lentiek rögtön rohantak, hogy mi ez a zenebona) és nyilván a napi edzésedet sem fogod feláldozni, ha teheted,
De ahigy mondták az előbbiek, egy egyszerűbb hangszigetelés megoldható házilag, ha az nem segít, beszéljetek meg valami időbeosztást vagy költözzetek el.
Hát kérdező, bocsi, de amiket itt írogatsz, azok alapján én se biztos, hogy köszönnék meg jópofiznék veled....
Ha nem bírtok csendben lenni, miért kell panelba költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!