Miért jó egy nőnek hogy minden nap kinevet ok nélkül?
Valóban nem vagyok egy férfiszépség, tudom magamról, már sok nő megmondta. Még az internetes társkeresés sem jön össze évek óta.
Van egy csinosabb nő és minden reggel majd elröhögi magát ahogy meglát. Sajnos elkerülni nem tudom, a társasházunk aljában van az irodája.
Nem tudom mit vétettem neki, már rá se nézek, de hallom ahogy kuncog.
Mégegyszer elmondom:
Nem az irodából nevet ki vagy jön ki onnan! Megy dolgozni és én is megyek. Az épület folyosóján találkozunk mindig össze! Eleinte azt hittem illik köszönnöm neki, de nem volt reakció rá. Azóta is akárhányszor szembejön velem, kinevet. Először mosolyog, az arca elé teszi a kezét majd elkezd kuncogni, nevetni. 22-25 éves lehet, kb egyetem frissen végzett. Én idősebb vagyok, 27.
“ Először mosolyog, az arca elé teszi a kezét majd elkezd kuncogni, nevetni. 22-25 éves lehet, kb egyetem frissen végzett. ”
Te ennyire debil vagy, a csaj zavarban van, mert tetszel neki. Hívd el kávézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!