Az irodából kihallatszik, ahogy kuncog? Nem vagy te paranoid? Balázs.
2019. júl. 19. 12:14
4/16 mákostésztaextrákkal válasza:
Nem tudhatod miért nevét.Az is lehet,hogy tetszel neki.Bár általában az emberek még tudják különböztetni a gúnyos nevetést és bármilyen más fajta nevetést.Ha gúnyosan nevét,akkor nyugodtan menj oda hozzá egyszer megkérdezni,hogy mi is a baja veled.Mert az egy dolog,hogy nem tetszel neki,de azért a mások kiröhögése,az már ritka proli, alpári dolog.De a lényeg,hogy nyugodtan menj oda hozzá.Még véletlenül sem indulatosan.Azzal csak annyit érsz el,hogy még meg is utál.És az olyan ember,aki nem kedvel,ki tudja mit fog rólad elterjeszteni.Szóval,csak okosan, összeszededten.😘
2019. júl. 19. 12:17
5/16 anonim válasza:
Kétlem, hogy rajtad nevetne.
Az irodából néz téged?
6/16 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap összefutunk pont ahogy megyek munkába. Már próbáltam máskor indulni, de ő össze-vissza jár így mindig találkozunk.
Majd megkérdezem hogy min nevet ha lesz erőm hozzá.
Virágot nem viszek neki.
7/16 anonim válasza:
Édes kicsi gombóckám, szeretnél te egy “csinosabb” nőből minden áldott nap reakciót kiváltani a puszta megjelenéseddel, de valószínűleg csak a te kis buksikádban van ez így. Kétlem, hogy minden reggel azt lesi az irodájából, hogy nőgyűlölő Balázska mikor megy el az ajtó előtt, csak hogy hangosan kuncoghasson egyet magában.
2019. júl. 19. 12:20
8/16 anonim válasza:
Ez szerintem is hülyeség, a Qvazimodo-n is csak 3 napig lehet röhögni. Utána unalmas, megszokja az ember.
2019. júl. 19. 12:33
9/16 anonim válasza:
Persze. XD Látszik is, milyen értelmes felnőtt lettél.
2019. júl. 19. 13:06
10/16 anonim válasza:
Ha vki szerencsétlen szànalmas vagy ronda az sztem nem is vicces. En nem tudnék ezen nevetni plane naponta.
Szinte 100 hogy a teloban van vagy a gépen vicceset néz stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!