Elfogadnátok öltözködési tanácsot olyan személytől, aki az alább linkelthez hasonló szandálhoz zoknit vesz fel?
milyen színű zoknit?
egy rövid szárú sötét bokazoknit simán fel lehetne venni hozzá
bár mondjuk a sok szandál-zokni gyűlölő sznob itt fog hörögni hogy ilyet le mertem irni
Nem. Leszarom miben van, akár gucciban is lehet, nem fogadok el öltözködési tanácsokat. Tudom, hogy jó ízlésem van, más véleménye nem érdekel, amúgy is mindenkinek más tetszik.
(Azért 5 éves kor felett én már nem erőltetném ezt a szandált, se zoknival, sem anélkül.)
Mondjuk alapvetően viccesnek tartom, hogy "divatból" vannak elítélve dolgok, mint a zokni szandál. amik alapvetően nem néznek ki hülyébben mint a "divatos" dolgok.
Mert az sokkal divatosabb mikor flip-flop papucs+farmerben mászkálnak emberek (láttam, egyetemen). Vagy ott van a koptatott farmer, vagy a szaggatott, aminek az égvilágon se esztétikai, se praktikus szerepe nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!