Miért ennyire spúr a haverom?
Nem lehet, hogy mondjuk gyűjt valamire? Akár mondjuk saját lakásra, vagy ilyesmi? 8 milláért koszos lyukat is alig kap, bőven kell még oda spórolni.
Kicsit úgy érezni a szavaidból, mintha irigykednél, hogy neki van...
Bár én tudnék így spórolni!
Taníthatna
Én is támogatom
Hosszú távon minek van értelme?
Megvenni a 200 forinttal többe kerülő üditőt, vagy éppen megelégedni az olcsóbbal és félretenni azt a 200 forintot?
Szerinted honnan van 7-8 millió forintja? Elverhette volna az ösztöndíját azonnal, de gondolom egyből félretette és annyit költött,amit muszáj.
Őszintén, nem jól tette?
Fogsz emlékezni akár 1 hét után is arra,hogy elvertél 3 ezret mondjuk egy gyorsétteremben? Nem, hosszú távon meg egyáltalán nem..De a pénztárcád megérzi..
Van értelme takarékoskodni, máskülönben nem tudsz előre jutni.
Nem azt mondom,hogy mindent sajnálni kell magunktól,de hülyeségekre is kár költeni..
Szerintem nem proli, inkább te,amiért ennyire belemászol más pénztárcájába,hogy kérdést is írsz ki róla.. Neked mennyi megtakarításod van? Ja, gondolom fizutól fizuig élsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!