Haverom kishúga (14 éves) miért ilyen kedvtelen mindig?
Azt tudom, hogy molesztálták és azóta ilyen, viszont már túl tette magát rajta, mer róla beszélni, akkor meg miért lehet? Kislányként is csendes volt, viszont életvidám.
Ja és ha kérdezünk tőle, félve válaszol. Mintha nem merne beszélni, vagy nem tudom.
Barátai sincsenek pont emiatt.
Talán mégsem dolgozta fel még teljesen.
Azelőtt voktak barátai?
3. Te honnan szedsz össze ennyi f4szságot? Én is csendes vagyok, mióta csak az eszemet tudom, oviban is csak azokkal a gyerekekkel, óvónénikkel tudtam normálisan beszélgetni, akiket már ismertem egy ideje és kedveltem őket, pedig soha semmi tragikus nem történt velem..
Nem kéne a csendességet úgy kezelni, mintha valami betegség lenne, ez csak egy személyiségjegy, mint pl. az, ha valaki segítőkész vagy kétszínű..
És NEM, nem szorong minden csendes ember..
#3 Nem a szülei a hibásak.
És igaza van a 4-esnek. Én is csendes gyerek voltam, pedig semmi trauma nem ért, a szüleim kopogtak mielőtt bejöttek volna, nem erőltettek rám semmit, nem faggattak.
#2 Most, hogy kérdezed, azelőtt se voltak barátai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!