Nektek van olyan kollégátok aki irigykedik rátok, és ezért nem szeret titeket, esetleg próbál megfúrni? A többivel viszont, jól kijöttök.
Biztos van, csak nem foglalkozok ilyenekkel. Majdnem az összes nő utál, én se vagyok oda értük. Az öltöző minden reggel és délután egy kínzás számomra, de szerencsére 5 perc alatt ki tudok menekülni.
Viszont kétségtelenül én keresek a legjobban az összes közül a munkaköröm és végzettségem miatt. Meg még annyira csúnya se vagyok. Ismerve a természetüket, tuti van, aki irigy mint a dög és gyanítom azt is, hogy melyik 2-3 nő az, aki mindenkit megpróbál több-kevesebb sikerrel ellenem hangolni.
Szerencsére a srácok egy részét (akikkel jóban vagyok) nem igazán lehet befolyásolni, a főnök meg elég jól ismer és elégedett a munkámmal, szóval hajrá nekik a fúráshoz. A tényekkel nehéz szembe menni. Az meg nem új, hogyha kiközösítenek. Kicsit talán még örülök is neki, nem kell jópofiznom mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!