Nektek is van ilyen kollégátok vagy osztálytársatok?
Figyelt kérdés
Mindig ossza az észt,holott finoman szólva sem egy zsenikategória. Egyfolytában beleszól mások dolgába,mit hogy csináljon,de általában a saját feladatát nem jól végzi.2016. okt. 2. 07:31
1/9 anonim válasza:
Nekem van ilyen osztálytársam és finoman fogalmazva nagyon idegesítő. De ő még azzal is felvág hogy gazdag.
16/L
3/9 anonim válasza:
nem tudtad? aki csak keveset tud egy témában az nagyon magabiztosan mondja másoknak a tutit, majd minél többet tud, annál kisebb lesz az önbizalma, majd egy idő után a tudás növekedésével ez újból megnövekszik, de a kezdési szint alatt fog maradni.
4/9 anonim válasza:
Dunning-kruger hatás, minél kevesebbet tud annál magabiztosabb, persze aki tényleg sokat tud annak is megvan az önbizalma a témában. Ez egy ilyen kád görbe.
5/9 anonim válasza:
Van, több is. Egyik retardáltabb, mint a másik, de belepofáznak mindenbe.
6/9 anonim válasza:
Építkezéseken az emberek 90%-a ezt tolja.
Kezdjük ott, hogy gányolnak, szakértelmük nincsen, ráadásul végletekig igénytelenek a munkájukra. Bezzeg a másik munkáját szidják mint a bokrot, és érdekes módon mindig mindenki jobban ért a másik dolgához mint ő maga.
De saját kollégáim is ezt csinálják. Mindegyik elmondja, hogy ne pofázzunk egymás dolgába, aztán meg jönnek az "én úgy csinálnám" ötletek. De attól akadok ki igazán, mikor nekiáll egy munkatársam feladatokat kiosztani nekem, vagy számon kérni hogy megcsináltam e már ezt és azt.
7/9 anonim válasza:
Rengeteg ilyen ember vesz körül, sajnos nem a saját akaratomból. Egyszerűen nem kell velük foglalkozni, nem érnek annyit.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 2. 12:27
9/9 anonim válasza:
Igen, van, de nálunk sajna ez nem annyira feltűnő, mert egy inkompetens főnökünk van, akit nem igazán ellenőriz senkit, így szinte mindegy, hogy ki, mit hibázik. Az ilyen munkatársnak azért vannak jó ötletei, így ki lehet használni ezeket (ha már ő nem él vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!