Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy a gazdag, de...

Normális, hogy a gazdag, de csúnya emberekre egyáltalán nem vagyok irigy, míg a gazdag ÉS szép, okos, attraktív, sikeres emberekre viszont rohadtul irigy vagyok?

Figyelt kérdés

Nem érdekel egy Mészáros Lölö kaliberű ember sikeressége és gazdagsága, mert tudom, hogy ha kiszáll az autójából, akkor egy csaj se fog mégcsak rá se hederíteni ellenben pokolian irigy vagyok azokra, akik nemcsak sikeresek, okosak, de szépek és ezt elsősorban a pasikra értem kimondottan ha az illetőnek a farka is nagy. Mert ez már így nem igazságos ilyen tökéletesnek lenni. :D

Megszerzik az MSc-jüket, sikeres vállalkozást indítanak vagy vezető pozíciót töltenek be, állandóan luxusutazásokra megy a csinos és álomtestű barátnőjével, aki sose mondja azt, hogy fáj a feje, hanem minden egyes alkalommal óriásit nyög. A pasi pedig tudja, hogy bármi történhet, a lába közül azt már senki nem veheti el. A gazdagság, jóképűség és siker ezen felül pedig már csak egy hatalmas igazságtalanság. Előnytelen, csalás a többi férfival szemben, mert ilyenekkel nem lehet eredményesen versenyezni. Gondolom a nőknél is van ez a kategória, akin nem lehet fogást találni és az egész élete tökéletes lesz. Na én az ilyenekre vagyok irigy, mert nem önerőből jutott el idáig, hanem a természet/genetika nem kicsit segített nekik.

2019. júl. 4. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy aki irigy, az nem a nála szerencsétlenebbre irigy... legyen bármije is az, amit irigyel tőle.

Mindenesetre az irigykedés önmagában még nem vitt előre senkit. Ha eljutsz odáig, hogy nem elvenni szeretnéd a másét, hanem hasonlítani rá (vagy hasonlót megszerezni, mint neki van), akkor fogsz előrébb lépni az életben.

2019. júl. 4. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:

"a nőknél is van ez a kategória, akin nem lehet fogást találni és az egész élete tökéletes lesz"

Ezt jobb, ha elfelejted. Nincs tökéletes ember, nincs tökéletes élet. Semmi sem tökéletes a természetben, egyszerűen olyat nem tud produkálni.

2019. júl. 4. 23:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én apám 168 cm, de érdekes módon 20 éve van boldog házasságban és azelőtt is voltak női. Igaz, az ő fiatalkorában nem volt mindenhol internet, így nem volt divat a gyíkon sírni és másokat szidni sem, hanem szépen kihúzta a belét mindenki az utcára és keresett nőt magának.
2019. júl. 4. 23:20
 14/17 anonim ***** válasza:
“Mészáros Lölö kaliberű ember sikeressége és gazdagsága, mert tudom, hogy ha kiszáll az autójából, akkor egy csaj se fog mégcsak rá se hederíteni” Tehat szerinted a nok a szolis Instakinezetu kisvallalkozokat preferaljak egy olyan dollarmilliardos helyett, aki az osszes ilyen sracot meg tudna venni hasitasibol..:D Nem ismersz minket.
2019. júl. 6. 03:13
 15/17 A kérdező kommentje:
#14: Pontosan! Hiába jöttök a pénz értékével meg azzal, hogy imponáló egy gazdag pasi, már csak azért is, mert maga a sikeressége is férfias tulajdonság. De egy alacsony, köpcös és otromba bojlertestű figura - lehet akármennyi pénze - sose fog olyan szenvedélyes élményt okozni az ágyban egy nőnek, mint egy kisportolt, nagyfarkú, álomjóképű szenvedélyes, de kevésbé gazdag szerető. És ezerszer inkább az utóbbit irigylem, mert vele soha nem fogja szimulálni a csaj az élvezetes szexet és őszinte szerelmet. Az előbbi pedig a pénzen kívül mást nem tud felmutatni. Az pedig önmagában sose elég egy őszinte, normális, boldog párkapcsolathoz hiába hangoztatják annyira a nőgyűlölő, pénz centrikus, kifogásgenerátor lúzerek, akik szerint csak azért nincs barátnőjük, mert nincs pénzük BMW-re meg budai lakásra. Nevetséges.
2019. júl. 6. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:

9. Vagyok

Nem örülnék annak, ha férfi lennék és 166 cm lennék. De ha az is lennék, akkor megpróbálnék minél többet kihozni a külsőmből és a sikerességre törekedni (tanulni új dolgokat, képezni magam stb).

De a siker nem a magasságban és a nagy farokban mérendő. Ha meg a lányok ebben látják a vonzalmat, hogy valaki nagy bottal jár és magas, akkor meg is érdemli ezt, felszínesek ezek az emberek. Attól hogy valaki sikeres, jól néz ki stb stb az nem azt jelenti, hogy rendes is a magáneletben. Nyilván vannak rendesek és szemetek, akik csak kihasználják a lányokat. Mint ahogy egy kevésbé vonzó férfi is lehet rendes és szemét.

A külső és az életben elért dolgok amúgy se jelentenek sokat egy párkapcsolatban, ha az illető emberileg egy nagy nulla.

Egyébként nekem van egy ismerősöm kb akkora mint én (163 cm, lány vagyok) vagy lehet egy kicsivel magasabb nálam, és szerintem jól néz ki , edz, és van barátnője (jegyese) , nem végzett egyetemet és mégis sikeres, abban amit szeret csinálni.

Igaz nem cégtulaj és társai, de sikeres (azt hiszem felszolgáló és egy edzőteremben dolgozik).

Egyébként a szépség /helyesség relatív. És ha a lányok komoly dolgot akarnak egy pasitól, akkor nem elég helyesnek lennie és sikeresnek.

2019. júl. 6. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi a frászt irigyelsz rajtuk? Én baromira rühelleném, ha a közel 50 barátnőm nem magamért, hanem csak a pénzemért szeretett volna. Ha a feleségem csak a pénzem miatt maradna velem, s vallana szerelmet, ha éppen olyanja van, sok-sok év után is. Szerintem rég felkötöttem volna magam.
2019. júl. 31. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!