Lehet emiatt sikeres a csinos nőknél egy kövér csúnya
fiú?
Figyelt kérdés
Van egy csúnya kövér fiú ismerősöm, akinek mindig csinos jó női voltak, pénze nincs azt tudom!
Megkérdeztem mi a titka, azt mondta az hogy nem kanként áll a nőkhöz és a lelkét fogja meg.
Tehát nem csajozik, nem úgy megy oda a nőkhöz, mint egy átlag férfi, hanem inkább barátként, érzelemből és az intelligenciájával szexmentes ismerkedéssel megfogja a nőket. Ahogy mondja hat a lelkükre. Mondta hogy sok nőnél ez nem jön be az tény, de érzelmes nőknél azért siker van.
Hat vagy csak ugy gondolja, hogy ezt csinalja, de megis a testere buknak ra. Nem csak a testalkat, arc, stb. szamit, hanem pl. az illat is. Meg sok egyeb.
2014. dec. 23. 12:51
2/12 anonim válasza:
Meg mert oda mer menni. Ez biztos sok nőnél pozitívum.
(De kedves vagy : kövér csúnya fiú:D)
2014. dec. 23. 12:53
3/12 anonim válasza:
Szerintem is igy lehet mert én is igy szoktam csinálni és mindig bejön
2014. dec. 23. 12:54
4/12 anonim válasza:
Nice try...
2014. dec. 23. 12:56
5/12 anonim válasza:
Igen, lehet. Én is ismerek ilyen embereket. Akik a külsejükkel nem igazán tudnak hódítani, mégis úgy elő tudják magukat adni, úgy tudnak viselkedni, közeledni a nőkhöz, hogy jó néhány sikert elkönyvelhetnek ilyen téren.
2014. dec. 23. 12:56
6/12 anonim válasza:
Nekem nem kellene egy csúnya, kövér fiú, aki még nyáladzik is. Legyen okos, de a túlzott érzelgősség se lányban, se fiúban nem vonzó. Abban persze igaza van, hogy a nőkre emberként tekint, nem pedig mint valami idegen lényekre, akiket lehetetlenség kiismerni. De ez minden felnőtt férfitól elvárható. Viszont megint csak hülyeség erre afféle taktikaként tekinteni; ha nem értesz vele mélyen egyet és csak arra kellene egy csaj, hogy legyen kire rámászni, akkor semmi értelme ilyesmivel próbálkozni, mert ezen egyszerű átlátni.
2014. dec. 23. 12:59
7/12 anonim válasza:
Nem igaz, hogy egyszeru atlatni rajta. Szerintem ha megvan az elszantsag a pasiban, akkor lehetetlen rajonni.
2014. dec. 23. 13:01
8/12 anonim válasza:
"Szerintem ha megvan az elszantsag a pasiban, akkor lehetetlen rajonni."
Nem, mert a végtelenségig nem tud színlelni. Jó esetben összehoznak egy menetet, aztán elmúlik a lelkesedés a lány iránt. Ha viszont elég stabil lelkületű a lány, akkor ez sem sikerül a fiúnak, mert sokszor bizony visszataszító, ahogy teszik a szépet. Persze krízishelyzetben nem feltétlenül tűnik fel a hátsó szándék, vagy a problémákat ezzel a felszínes érzelmi támogatással akarja elfedni a lány.
2014. dec. 23. 13:15
9/12 anonim válasza:
Magyarországon semmiképp.
2014. dec. 23. 13:16
10/12 anonim válasza:
A volt barátom ilyen volt. Bár én később már nem láttam csúnyának, de alacsony volt, kb. 100 kg, kopaszodó, idősödő, munkanélküli. Mikor a barátaim először meglátták, nem akarták elhinni, hogy együtt vagyunk.
Ő is olyan típus volt, hogy az egyéniségével elég sok nőt meg tudott fogni és nem rossz nőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!