Miért félnek a férfiak a Nigella típusú nőktől?
Figyelt kérdés
Vagy félnek komolyan ismerkedni vagy van a másik fele aki meg akar d..ni! Szóval mi a baj?
2014. júl. 8. 20:47
3/13 anonim válasza:
az olyanoktól, akik épphogy megsütnek már neki is állnak zabálni? szerintem a pasik csak aggódnak, h éhen maradnak :D
4/13 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de nő vagyok és én se feltétlenül értem a kérdést. Szóval konkrétan mi is a kérdés?
5/13 anonim válasza:
Összenyomja őket az ágyban?
Eleszi előlük a kaját?
6/13 A kérdező kommentje:
hülye kommenteket tartsátok magatokban , köszi!
Arról hogy ha valaki sikeres, és van egy erős kisugárzása sötét haja, szépen karakteres arca, miért van az hogy megijednek és "hátra lépnek" egyet.
2014. júl. 8. 21:03
7/13 anonim válasza:
Ez általánosítás :) ÉN pl imádom a karrierista nőket, és a határozott kisugárzást. Én is ilyen vagyok, és teljesen messze állnak tőlem a "visszahúzódó" egyéniségek. Valamiért nem jöttem ki velük, mintha csak az "árnyékomban lépkedtek " volna.
Szóval szerintem nem, nincs semmi baj az ilyen típusú nőkkel kifejezetten VONZÓ :)
25/F
8/13 anonim válasza:
Én is hasonlítok, bár nem ennyire markánsak a vonásaim, kedvesebb arcom van, de típusra ugyanaz! Tapasztalatom, 99% hasra esik tőlem, nagyon nagyon tetszem, és mernek is ismerkedni, talán mert sokat mosolygok, vagyis mindig:), és nem hordom fenn az orrom. A maradék 1% viszont rondának tart. Ez van. Szóval biztosan van aki megközelíthetetlenül szépnek látja ezeket a típusú nőket, és nem mer, és van akinek ez férfias, és nem pálya, és valóban ijesztőnek találja. (A százalékok nyilván túlzóak, fogalmam sincs pontosan, de nem panaszkodom!:)
9/13 anonim válasza:
És aki szőke és erős a kisugárzása? Vagy csak barnával működik? :D
10/13 anonim válasza:
Jaj, ne már... Rossz fotó, rossz korszak mindenkiről van, gyönyörű nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!