Fiúk, Férfiak! Titeket mennyire idegesít az, ha a párotok lehajtva hagyja a wc ülőkét?
Én is lehajtom. Kevésbé terjeng a szarszag.
(Na tessék, mostmár ezt is tudja rólam az NSA...)
Most melyiket?
Amire ülsz, vagy amit még pluszban rá lehet?
Egyébként nem nagyon foglalkozok vele.
Ez a nők lusta disznósága, h ezen vergődnek.
Nevetséges.
Most tényleg 2 értelmű a kérdés.
Lehajtva hagyja?
Hát az az alap. Amikor te ráülsz, akkor a wc "deszkára" ülsz, és nem a csupasz hideg wc kagylóra.
Vagy a tetejére gondolsz?
Szerintem az is jobb ha le van csukva, amikor nincs használva.
Ez egy tipikus USA női agybaj, ami már itthon is honosítva lett!!
Ha egy nő másképpen nem tud belekötni egy pasiba, akkor jön ezzel!
Arról a nők sem tudnának egyformán nyilatkozni, hogy a wc melyik alkotóeleme, hogyan is álljon!!!
.... :)
Engem nem érdekel hogy ki hogy hagyja és Én sem izgatom magam amiért felhajtva hagyom(olykor direkt is) .
Szóval a lényeg:Mindenki úgy hajtogatja magának ahogyan tetszik vagy ahogy használni akarja.Ha egy nő a kagylóra ül a deszka helyett az sosem a férfiak hibája!
Lány vagyok és nálunk ez úgy megy, hogy én mindig lehajtva hagyom, öcséim pedig mindig felhajtva.
Nem zavar, de szerintem ha valakik ezen nagyon vitázni akar (de minek?), akkor inkább a nőnek van igaza. Nagyon kellemetlen tud lenni, ha a nő éppen siet, vagy este/reggel van és félálomba botorkál ki, hogy beleesik a kagylóba. A férfiaknál ezzel szemben mi a legrosszabb, ami történhet? Max. jut egy kicsi az ülőkére is, ami szintén a nőnek okoz kellemetlenséget, ha nem törli le.
Emellett pedig ahol kisgyerek is van, felelőtlenség felhajtva hagyni, mert ő lehet, hogy egyedül nem is tud kimászni, ha szegényke beleesett.
De mint mondtam, ezen teljesen felesleges vitázni, de egy párkapcsolatban tényleg az legyen a legnagyobb gond, hogy ki hogy hagyja az ülőkét...
Én nő vagyok. Nem tudom, másoknál ez hogy működik, de akkor sejtem már. Én mindig felhajtom. Nem tudom miért, ahogy azt sem, miért a férfiaknak kellene lehajtani. Sosem értettem az ebből származó vitákat. Csak egy rövid, könnyed kézmozdulat felhajtani és kész.
(Fura. Most a saját nemem ellen beszéltem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!