Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy a gazdag, de...

Normális, hogy a gazdag, de csúnya emberekre egyáltalán nem vagyok irigy, míg a gazdag ÉS szép, okos, attraktív, sikeres emberekre viszont rohadtul irigy vagyok?

Figyelt kérdés

Nem érdekel egy Mészáros Lölö kaliberű ember sikeressége és gazdagsága, mert tudom, hogy ha kiszáll az autójából, akkor egy csaj se fog mégcsak rá se hederíteni ellenben pokolian irigy vagyok azokra, akik nemcsak sikeresek, okosak, de szépek és ezt elsősorban a pasikra értem kimondottan ha az illetőnek a farka is nagy. Mert ez már így nem igazságos ilyen tökéletesnek lenni. :D

Megszerzik az MSc-jüket, sikeres vállalkozást indítanak vagy vezető pozíciót töltenek be, állandóan luxusutazásokra megy a csinos és álomtestű barátnőjével, aki sose mondja azt, hogy fáj a feje, hanem minden egyes alkalommal óriásit nyög. A pasi pedig tudja, hogy bármi történhet, a lába közül azt már senki nem veheti el. A gazdagság, jóképűség és siker ezen felül pedig már csak egy hatalmas igazságtalanság. Előnytelen, csalás a többi férfival szemben, mert ilyenekkel nem lehet eredményesen versenyezni. Gondolom a nőknél is van ez a kategória, akin nem lehet fogást találni és az egész élete tökéletes lesz. Na én az ilyenekre vagyok irigy, mert nem önerőből jutott el idáig, hanem a természet/genetika nem kicsit segített nekik.

2019. júl. 4. 13:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem irigynek kell lenni, hanem elfogadni sajat magad, es a sajat eleted elni.
2019. júl. 4. 13:52
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Én meg tudom, hogy tökéletes élet nem létezik. Egy álomvilágra meg nem irigykedem.

Ja, és én szeretem az életem... tökéletlenül is.

2019. júl. 4. 13:56
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Persze, mindenki csal.

Elárulok neked valamit: nem más tehet a sz.r életedről és arról, hogy egy világi lúzer vagy.

Bocs, de kezd elegem lenni az ilyen kérdésekből, ahol ismeretlen embereket hibáztatnak az ilyen balekok a saját kudarcaik miatt.

2019. júl. 4. 14:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is irigy vagyok míg másnak egy csettintés addig nekem ugyanaz a dolog vér verejtékes izzadság
2019. júl. 4. 14:17
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

Miért nem teszel magadért akkor,a külsődért?

Mikor voltál kondizni,szolizni,ruhatárat frissíteni utoljára?

Fodrászhoz mikor mentél?

Tehetnél magadért te is,csak azt hiszed,aki jól néz ki az így pottyant ki.

Tudod te mennyi munka,hogy hól nézzünk ki palik is?

Amikor este menned kell edzeni mindezt heti 5-ször mellette kajatervet tarts,plusz munkahelyeden is teperni,hajtani,folyamatosan tanulni,képezni magadat,hogy mindig piacképes maradj,mellette heti 2 német óra,meg önképzés napi 1,5 óra ezen felül,személyiségfejlesztés.

Te ezeket csinálod-e?

Mert nehogy azt hidd ezt kaptuk,ezért TENNI KELL.

2019. júl. 4. 14:21
 6/17 Vree ***** válasza:

Te még ott vagy leragadva hogy a nagy szerszám=jó szex? XD

Inkább a szex hozzáértést kellett volna kiemelned.

2019. júl. 4. 15:41
 7/17 A kérdező kommentje:

#5: "Tehetnél magadért te is,csak azt hiszed,aki jól néz ki az így pottyant ki."

Na akkor csak egy valamire válaszolj: hogy nőjek 10 centit, hogy legalább ne 10 centivel a magyar átlag alatti legyek. Ha erre tudsz válaszolni, akkor elfogadom minden egyes kérdésedet.

Mert aki 180/185/190 cm-re nőtt az igenis "csak úgy kipottyant" és abszolút nem az ő érdeme, hogy akkora lett. Én lehetek akármilyen izmos, jóképű, gazdag és stílusos a nők többsége úgysem fog rám férfiként tekinteni.

2019. júl. 4. 16:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Èn 175cm vagyok de 86kg izmos.

A stìlus szàmìt,milyen ruhàkat hordasz, milyen kiegészìtőket, hajad milyen.

Jah piackèpes szakmàt tanulsz-e?

Nyelveket tolod-e hozzà?

Dolgozol màr suli alatt is?

Hànyszor jàrsz edzeni egy hèten?

Kajàra figyelsz?

2019. júl. 4. 16:26
 9/17 anonim ***** válasza:

Lehet valaki bármilyen helyes, sikeres, szép barátnője stb dolog amit leírtál, ha a belseje egy nagy nulla.

Egyébként meg attól, hogy valakinek nagy a farka nem feltétlen jelenti, hogy tudja is használni, valamint a nagyon nagy farok az a nőknek fájdalmas is lehet. Szóval, az max csak látványban vonzó.

Egyébként meg az ilyen párkapcsolatokban, amit leírtál a "tökéletes" nőről és pasiról, abban is van sok veszekedés stb. Nehogy azt hidd már, hogy két majdnem tökéletes ember kapcsolata mesebeli. Ha meg csak a külsőségek miatt vannak együtt, akkor elég felszínes, látszat kapcsolat.

És jól írják itt a többiek, a sikerért, jó külsőrért tenni kell.

Persze van akinek jó a genetikája vagy éppenséggel saját magának vagy a családjának jó kapcsolatai vannak befolyásos emberekkel, akik magasabb pozíciókba juttatják az illetőt. De ezt magadnak is ki tudod építeni, csak tenni kell érte. Ez van, valaki beleszületik, valaki pedig önerőből eléri.

2019. júl. 4. 16:47
 10/17 A kérdező kommentje:
És? Én meg 166 cm. Ha ennyivel "ajándékozott" volna meg az élet, akkor is ennyire sikeres lennél? És most ne hazudj, az őszintét várom!
2019. júl. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!