Hogyan éreznéd magad, ha sportolóként így járnál, és az egész ki lenne rakva a netre?
2019. júl. 3. 16:41
2/7 anonim válasza:
Szarul. Tönkrement a profi karrierem valószínűleg.
De..ha felépülök, akkor ez jó marketingfogás az üzlethez.
4/7 anonim válasza:
Eleve egy sporteseményen történt az incidens ahol eleve kameráznak és a média tud mindenről. Az hogy a netre is felrakják az nem oszt nem szoroz. De szerintem ez volt a legkisebb baja ezek után
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de kit érdekel az a nyamvadt internet? Engem sokkal jobban érdekelne, hogy felépülök-e egyáltalán maradandó károsodás nélkül.
6/7 A kérdező kommentje:
5: Én a lelki vetületére vagyok kíváncsi. Nyilván senki se örül, ha kudarc és fájdalom átélése közben nézik milliók.
2019. júl. 3. 18:47
7/7 anonim válasza:
Semmit. Azt, hogy megpróbáltam, nem ment, majd megy máskor. Amúgy meg más is kipróbálhatja - itt a "jóindulatúakra" gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!