11/16 anonim válasza:
Már most sem szívesen, rohadtul elcsesztem mindent
32N
12/16 anonim válasza:
Kórházban dolgozom és az idős betegek mondják néha, hogy ne öregedjek meg, mert nincs értelme.
13/16 anonim válasza:
Ameddig úgy érzem, hogy érdemes és amíg azt érzem, hogy hozzátehetek a világhoz.
Hozzáteszem, ez az idealista gondolat 23 évesen van a fejemben. Amire odaérek, sok minden változhat.
14/16 anonim válasza:
Ha lenne valami fájdalommentes mód a halálra, már holnap meghalnék szívesen. De mivel ilyen nincs és előbb utóbb úgyis ku**a szar fordulatot vesz az életem, azt hiszem egy x év múlva valszeg felakasztom majd magam. Hogy az 1-5-10-20 év múlva lesz esetleg mégse kerül rá sor - mert gyáva leszek - azt nem tudom. Most 26 vagyok, de napról napra egyre kevesebb okom van élni.
15/16 anonim válasza:
Amíg mentálian és fizikálisan is ép vagyok, és teljes életet tudok élni, betegségek, nélkülözés és belső űr nélkül.
16/16 anonim válasza:
Ammedig a szeksz öröme boldogít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!