1/16 anonim válasza:
Addig, amíg fizikailag és mentálisan is elég ép vagyok ahhoz, hogy önállóan el tudjam magam látni és nem szorulok arra, hogy bárki ápoljon. Azt hiszem nem kell magyaráznom, miért :)
2/16 anonim válasza:
Ameddig normálisan tudok élni, nem szorulok hosszú távon gondozásra. Pelenkázva, feküdni és bámulni a plafont nem élet nekem.
4/16 anonim válasza:
Úgy kilencven felett már boldog lennék, de ha 98 vagy 99 akkor már inkább legyen száz, érted... Persze lehetetlen, egyrészt genetikailag kódolt magyar vagyok, másrészt rendkívül egészségtelen életmódot folytatok.
6/16 anonim válasza:
Én inkább azt mondom, hogy nem szeretném megélni azt a napot amikor a gyerekeimnek kell a pelenkát kicserélni alólam, ők nekik kell mosdatni, etetni, mert olyan állapotban leszek.
7/16 anonim válasza:
15 évesen úgy 40 évet lőttem be, mint elhalálozás, most is így gondolom, hogy az nekem oké lenne. Az még kb. 10 év.
8/16 anonim válasza:
128, mert kettő hatvány szisztéma, de a 64 még kevés, akkor még nyugdíj se jár.
9/16 anonim válasza:
Nem feltétlen sokáig, mert nincs számomra értelme.
10/16 anonim válasza:
Ameddig be nem teljesitem a küldetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!