Félelem a férfiaktól. Ez beteges? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Mostanság észrevettem, hogy a tökidegen, vagy ismerős, de bunkó férfiaktól megijedek. Pl. hajléktalanoktól, idegen bácsiktól, nagyhangú fiataloktól, beszólogatósoktól.
Általában csak azoktól ijedek meg, akiknek arcszőrzetük van.
Érdekes módon leginkább a korombeliektől félek a legjobban, az idősektől kevésbé, a kisfiúkkal és a kamaszokkal meg egyenesen barátkozom.
Ha ismerek egy adot férfit, és tudom, hogy jófej, akkor nem félek tőle.
Mit tudok tenni ez ellen?
Az egészhez persze hozzátartozik, hogy én egy 22 éves fiú vagyok, tehát elvileg nekem is ilyen férfinek, "bácsinak" kéne lennem, de ettől még fényévekre vagyok (akárcsak az űrhajó ajtajától). Ez ám az érdekes helyzet...
2019. jún. 30. 11:32
11/11 anonim válasza:
A farkas meg a kutya nem egyenlő. Amúgy meg nő vagyok, csak a tökösebb fajtából. Tőlem is félsz, fiú? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!