Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák miért félnek jobban...

Pppn kérdése:

A kutyák miért félnek jobban a férfiaktól?

Figyelt kérdés
Dominanciát látják rajtuk? Vagy érzik a tesztoszteront?

2017. máj. 31. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Ezt miből szűrted le? Ezerszám van férfi gazdája kutyáknak és nem félnek tőlük. Ha arra gondolsz, hogy ők könnyebben tuják kordában tartani a kutyát, hát tévedsz. Nem egy férfi gazdát láttam igen rosszul nevelt kutyával. Pont ma ....dobiszerű pórázon. Férfi gazda szépen lengedezett a kutya után. Pont arra mentek, amerre a kutya éppen vonszolta, rántotta a gazdáját.
2017. máj. 31. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

A rossz idegrendszerű vagy nagyon félrenevelt, szocializálatlan kutyáknál fordul ez csak elő. Ők pedig azért félnek jobban az idegen férfiaktól, mert nagyobbak, szélesebbek, erősebbek, mélyebb a hangjuk, egyszóval fenyegetőbbek, mint a nők.

De ismétlem: egy jó idegrendszerű kutya, vagy egy megfelelően szocializált, nevelt eb nem fog félni ok nélkül a férfiaktól.

2017. máj. 31. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

Én meg azt kérdezem ebből kifolyólag, miért inkább a női gondozókat támadják le a vadállatok?

Talán pont ezért.

Állatkáknál szerencsére még nincs feminizmus, felcserélődni akaró nemek, stb.

2017. máj. 31. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

úgyhogy maradjunk annyiban, igen, egy férfi jobban kordában tudja tartani a kutyáját, és pont.

Mondjuk itt nem egy 50 kilós, hátára száradt lelkű csontvázra gondolok.

2017. máj. 31. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Biztos, hogy félelemre gondoltál, nem arra, hogy a férfiaktól jobban tartanak, azok jobban tudják fegyelmezni őket? Ez inkább azzal függ össze, hogy a férfiak következetesebbek, nem olvadnak el rögtön, ha kifekszik a kutyus, mint a nők.
2017. jún. 1. 00:00
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, azért ilyen kisarkított, lebutított közhelyeket én a helyedben nem mondanék. Elég ostobának is hat és valóságalapja sincs. A következetesség nem a nemtől függ. Ha nem hiszed, akkor nézd meg, hogy hány valóban jól nevelt kutya van férfi és női kézben.
2017. jún. 1. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Én ilyent nem tapasztaltam, vettem észre még. xD

Az amiről te írsz kérdező, vagy látsz az abból adódik, hogy üti veri a kutyát, kutyáját az illető valószínűleg és mivel férfi az aki üti veri, ezért megijed minden pasitól, én ezt tartom valószínűnek.

2017. jún. 1. 02:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valakitől a saját kutyája fél az valszeg bántalmazza. Ha idegen kutyákra gondoltál, a férfi nagyobb, erősebb, fenyegetőbbnek tűnik, te is jobban félsz egy batár nagy szarvasbikától mint egy szarvastehéntől.
2017. jún. 1. 06:22
 9/11 Platypus ***** válasza:
92%

A miértre nincs válasz a cikkben, de ha hazánk legjobb kutyaetológusai szerint van mérhető különbség a kutyák férfiakra és nőkre adott reakciója között, én hajlok rá, hogy elhiggyem.

[link]

2017. jún. 1. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Lehetnek mindkét nemnél kivételek, de általában a férfiak következetesebbek, határozottabbak és nem baba pótlékként tekintenek a kutyára. Láttam már csivavát nem egy nőnél és férfinál is. Ég és föld volt a különbség a férfi gazdák javára. Ezen kívül a férfiak hangszíne is más. Bevallom én is jobban szót fogadok a férfi rokonaimnak, tanáraimnak, mint a nőknek. Nem sok nő tud megijeszteni. Sőt nevetséges, amikor utasítani próbálnak, főleg mérgesen. Nem agresszívak a férfi rokonaim se, mégis elég rám nézniük. Más a kisugárzásuk vagy nem tudom.
2017. jún. 1. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!