Félelem a férfiaktól?
Lassan az életem egy olyan szakaszához érek, hogy egy nagy döntést kell hoznom, és nem szeretném túl későn.
Az életem eddig csak undor, gyűlölet, rettegés kísérte a férfiakkal kapcsolatban.
Az apa fogalmát nem igazán volt alkalmam megismerni!
- 10 éves koromban elhagyott minket.
- Van 2 fiú testvérem, de azok elég rossz képet mutatnak! ( piálnak egész nap, káromkodnak, undorítóan viselkednek).
- a kapcsolatai során megtapasztaltam, hogy semmi vágy az adott fiú iránt.
- rengeteg férfival ismerkedtem, csupa csalódás ért.
- a legtöbb férfi bunkó, perverz, gyerekes és nem komoly a viselkedésük.
Nagyon szeretnék egy családot, a saját, boldog, példamutató családot szeretnék. De, ha nem találom meg, azt a férfit aki nem olyan mint a többi, akkor hogyan?
Én úgy vagyok vele, hogy nem biztos jó az, ha a gyereknek van apja( példákat írtam), de motoszkál bennem az is, hogy 1 szülő az még nem család :(
Ha jól tudom, gyereket egyedülállóként nem lehet örökbefogadni :(
Van bennem egy olyan vágy/hiány érzet hogy, kell egy gyerek kell, hogy gondoskodjak, hogy átadjam a szeretetem :(
Annyira kellemetlenül érzem magam, szomorú vagyok :(
Hogyan oldjam meg?
Szerintetek van megoldás?
Előre köszönöm a válaszokat:)
Én is így vagyok evvel.
Ezerből egy,ha okos férfi.
Vágy a gyerek iránt és az a tény hogy, gondoskodni szeretnél egy gyerekről azt voltaképp, anyai ösztönnek hívják :) és ez becsületre méltó.
Rengeteg férfi létezik a földön, csak keresned kell :) de amúgy nem vonzódsz a saját nemedhez véletlenül? :D
Én úgy tudom, hogy egyedülállóként is lehet örökbefogadni. Bár sokkal több időbe telhet és nyitottnak kell lenni a nyílt örökbefogadás rá is.
A férfifologra azt tudom mondani, hogy menj el egy gyülekezetbe. Ott sem garantált az, hogy nincsenek tahók bármikor, de egy valódi istenfélő férfi áldás.
Remélem megtalálod a boldogságod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!