Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a férfiaktól. Mi a megoldás?
Huszonéves lány vagyok, kapcsolatom még nem volt és tartok a másik nemtől. Nem ért semmilyen attrocitás ami ehhez vezetett volna, de nem tudom magamhoz közel engedni őket.
A külsőm végett sok bántást kaptam az iskola alatt, fiúktól lányoktól egyaránt, de ezen úgy érzem túlléptem és sikerült önbizalmat építenem. Nem hiszem, hogy ez lenne a baj, vagy ha mégis, akkor nem folyásolná be ilyen mértékben ezt a dolgot. Ha megerőltetem magam, a barátkozás, rövidebb társalgás megy, de tovább nem tudok lépni, megijedek és görcsbe rándul a gyomrom. Azt hittem kinövöm, mert biztos csak félénkség, de nem. Tartok a közelségüktől, de közben szeretnék is valakit magam mellé.
Mi a megfelelő módszer a "gyógyulásra"?
Szerintem ne itt kérdezd meg, hanem fordulj szakértőhöz! Egyáltalán nem szégyen, és ha jól tudom nem mindegyik kerül csillagászati összegekbe, ismerősöm mondta hogy vannak ingyenes pszichológusok is. Ezen kívül azt hiszem hogy az interneten is keresztül tudsz beszélgetni pszichológusokkal (????? ebben egyáltalán nem vagyok biztos).
Én sajnos csak ennyit tudok segíteni, mivel hogy nem értek hozzá és nem akarok esetleg hülyeséget mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!