Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szerettek magyarnak lenni?

Ti szerettek magyarnak lenni?

Figyelt kérdés
Én átkozom, hogy magyarnak születtem. Miért nem egy gazdag országba születtem, mint mondjuk Norvégia..

2019. jún. 30. 07:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Hát... Én nettó 230at kapok bár teljesen jól el vagyok vele. Sose szoktam nagyzolni ezzel, nem látom értelmét. Ettől függetlenül én tuti lépek, de nem a pénz miatt. Az emberek miatt. A pénz sose motivált. Annyim legyen, amiből normálisan megélek, és ne kelljen rommá hajtani magam érte. Ez most is teljesül. Az viszont már kevésbé, hogy vagyunk 3man akik rendesen végzik a munkájukat, a többi meg azt se tudja, hogy szrjon bele jobban. Szeretnék végre olyan helyen dolgozni, ahol az én mentalitásom az átlagos és nem engem néznek le, mert dolgozom.
2019. jún. 30. 09:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szívesebben lennék egy nyugat-európai ország lakója. De Magyarország egy jó hely! Születhettünk volna Afrikába, vagy egy közel-keleti országba. Vagy mondjuk Dél-Amerikába. A világ nagy része szarabb hely, mint Magyarország.
2019. jún. 30. 13:56
 13/21 pyetro ***** válasza:
70%

Rengeteg rossz tulajdonsága van ennek a népnek, többnyire én se vagyok oda az emberek 95-99%-ért mert olyanok amilyenek. Felélik a következő generációk jövőjét, buták, megvezethetőek és csak dumájuk van tevőleges készségük alig. Nekem ez a fajta mentalitás nem tetszik leginkább, de sajnos a többség ilyen és ez a tendencia.

Én igencsak kilógok a környezetemből ahol többségében alkeszok, állástalanok, feketézők, ügyeskedők és tahók élnek. Az utóbbi évek után egyre kevésbé érzem magam magyarnak gyakran szégyellem is. Van sok ismerősöm németeknél, franciáknál és rengetegen szó teszik, hogy milyen képtelen egy ország, milyen korrupt és nemzetellenes ország Magyarország, hogy lehet egyáltalán eu tag? Égett a pofámról a bőr, mert ami igaz az igaz, nem lehet szépíteni. A 10 milliós magyarság ténykedését egy 500 milliós közösség ámulja és csodálkozik, hogy még mindig működik a Kádár féle barakk csak most más köntösben.

2019. jún. 30. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
A gáz hogy rettenetes bunkó emberek vannak, de ez a világ minden részén. És igen kicsit szomorú a fizetés is tudom bár még tanulok. De nem tudnám itt hagyni a helyet imádom a régi magyarokat az a baj.
2019. júl. 4. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hányszor jössz itt a rasszista értelemben vett zsidózással, törölni fogják a válaszod és ha sokáig csinálod, még törölnek is. De pont jól reprezentálod, mit nem szeretni ebben a népben. Sok a hozzád hasonló. Sajnos.
2019. júl. 7. 09:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Amit írtam, az pedig igaz, sajnos, tisztelet a kivételnek, de én jóformán csak tőlük hallok ilyen szövegeket.
2019. júl. 8. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
Ha ennyire nem szeretsz itt élni, akkor jobb is -nekünk is-,ha elmész jó messzire innen.
2019. júl. 11. 08:19
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

Én igen. De én nem a zsebemmel mérem a jelen momentum gazdagságát.

De mi értelme van ilyen kérdéseket feltenni, azt nem tudom. Inkább tanulj nyelvet, és szabadítsd meg magadtól azokat, akik meg szeretnek magyarok lenni.

2019. júl. 20. 06:06
 19/21 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretek is magyarnak lenni, meg büszke is vagyok rá, hogy az vagyok, a régi nagyjainkra, költőinkre. Hol van egy Arany János máshol? Még Shakespeare-nál is több szót használt a verseiben, olvasom.
2019. júl. 21. 10:30
 20/21 anonim válasza:
Vannak jobb helyek és emberek ennél a korrupt társadalom - országnál ami úgy is a csődbe megy!
2024. máj. 10. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!