Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szerettek magyarnak lenni?

Ti szerettek magyarnak lenni?

Figyelt kérdés
Én átkozom, hogy magyarnak születtem. Miért nem egy gazdag országba születtem, mint mondjuk Norvégia..

2019. jún. 30. 07:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Norvégul meg lehet tanulni elfogadható szinten mintegy 2 év alatt, anyanyelvi környezetben hamarabb. Mikor fogsz hozzá a nyelvtanuláshoz? Mikor költözöl ki? Hűthetem a pezsgőt?
2019. jún. 30. 07:49
 2/21 anonim ***** válasza:
25%

Nem.

De dolgozom a külföldre településen. És nem fogom senkinek se említeni, honnan jöttem.

2019. jún. 30. 07:51
 3/21 anonim ***** válasza:
17%

Nem szívás az egész.Csóró semmirevaló ország.Nem is értem miért szaporodnak az emberek.

Én beérném hollandiával is...

2019. jún. 30. 07:53
 4/21 anonim ***** válasza:
35%
menjetek el, legyetek lenézett bevándoroltak külföldön :D
2019. jún. 30. 08:13
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem az a gondom, hogy "nem egy gazdag országba születtem", hanem az, amit itt művel kicsi-nagy egyaránt.
2019. jún. 30. 08:21
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Az összes eddig kitelepült ismerős és ismerősök ismerőse határozottan nem arról számolt be, hogy lenézték őket (különböző országokról van szó). Ez inkább itthoni mentalitás. :) Na pont ezért tagadnám, hogy magyar vagyok. Engem inkább ne kössenek össze ezzel a néppel, semmi közöm hozzájuk, csak sajnos ide születtem, és egyelőre ide fizetem az adóm.
2019. jún. 30. 08:27
 7/21 anonim ***** válasza:
49%

Èn nem.

Ez a nèp àllandòan csak màsra mutogat,irigy,buta,primìtiv ez a magyar nèp.

Tisztelet a kivètelnek.

De mindig màstòl vàrjàk a megoldàst,oldja meg a kormàny csak sajàt maga nem vàllalja a felelősséget.

Mindemellett igènytelenek is vagyunk amilyen kajàkat megesznek.

A kedvencem mèg a kifogàsok,mindig valamire fogjàk,hogy mi mièrt van,csak magukba nem nèznek.

Amùgy nem nèznek le minket kint,màrmint komoly mèrnökkènt inkàbb le is szopnak kb.

Unokatesòm komoly vezető programozò kint,a màsik hàlozatokban nyomul,van egy ismik aki a Googlenèl van nagyon magas poziban.

2019. jún. 30. 08:33
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Márpedig külföldön nagyon is lenézik a magyarok többségét, pont a mentalitásuk miatt, én sem kívánom a magyarok legtöbbjét a hátam közepére sem, szerencsére vannak kivételek csak elég kevesen.
2019. jún. 30. 08:59
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

A külföldre menekülő magyarok általában nem azt a mentalitást hordozzák, mint a maradók. Nem véletlen menekülnek...

De a válaszokból és a pontozásból is szépen látszik, aminek látszania kell.

Ez az ország veszett ügy és nem akarom megvárni, míg még rosszabb lesz a drága királyunk és brancsa, meg a birka, mindent eltűrő népe miatt. A klíma változás meg a harmadik ok. Megyek valahova északabbra, ahol nem lesz nyáron 37-50 fok, a hideg tél és hó kevésbé zavar.

2019. jún. 30. 09:05
 10/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem értelek! Ez is gazdag ország! Itt gyakorin 300 nettó alatt senki nem kel fel, tehát nyugati szinten élünk, nem kell Norvegnak lenned. Nem értem, hogy most meg mit írogatja ide mindenki hogy csóró szar ország, mikor másik kérdések alá meg oda írja hogy ő egymilliót keres, aki meg kétszázat az egy csöves.
2019. jún. 30. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!