Tudnatok mondani olyan neveket ami szerintettek szép nem muszaly magyarnak lenni! Es szerintettek a Madelyn, Renesmee, Franciska, Emma szép nevek?
A Franciska, Emma szép nevek.
A Röneszmé meg a Medlin nem hangzanak valami jól :)
Stefánia, Emília is szépek. Az Anna, Sára, Sarolta nevek is. Olga is tetszik.
A méltósággal viselhető, intelligens hangzású női nevek tetszenek. A sok i betűt tartalmazó, kicsinyítő képzős, cucimókus nevek nem. Sem ezek a Vivien, Jázmin, Hanga, Donatella, Hanna, Dorina-szerű nevek sem.
Még a Zsófia is szép.
Réka, Kinga, Abigél, Emese, Liza
Csak női nevek érdekelnek?
Madelyn nev nagyon tetszik, bar Madeleine-kent irva szerintem szebb. Az Emma is aranyos nev, bar manapsag eleg sok rohangaszik a jatszoteren.
Nekem a Renesmee is nagyon teszik, egyik gyerekemnel el is gondolkoztam azon, de vegul mas nevet kapott.
Nekem igy hivjak a gyerekeimet, termeszetesen nagyon tetszenek a nevek, amiket en valasztottam.
- Wilhelmina Rose
- Dorothea Louise
- Elisabeth April ( o lett volna Renesmee, de a ferj ellene dontott, hiszen ne nevezzuk el szegeny gyereket egy verszivo utan)
- Mathilda Winnie
- Archibald Spencer
- Nathaniel Sawyer
Ezen kivul nagyon tetszik a
- Blair Cordelia es a
- Guadalupe nev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!