Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az, aki utálja a...

Milyen ember az, aki utálja a gyerekeket?

Figyelt kérdés
A facebook Gyerekmentes övezet csoportja tele van gyerekgyűlölő, rosszindulatú nőkkel. Vajon hogy jut el valaki odáig, hogy egy kisbabát, kisgyereket gyűlöljön és örömet érez, ha valami baj éri őket? Ez ijesztő.

2019. jún. 29. 13:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Én egy gyereknek sem kívánok rosszat, és főleg nem okozna örömet, ha baj érne egy kisgyereket/kisbabát.

Ettől függetlenül pl. én sem szeretem őket úgy alapból. Úgy mondom, hogy nem hiányoznak a közelembe. Szülésem előtt is ilyen voltam, akkor mindig mondták az "okosok", hogy majd ha lesz sajátom, megváltozom. Lett sajátom, mégsem változtam meg. (Az enyémmel minden percét élveztem a baba/kisgyerek kornak is, de másé ugyanúgy idegesített.) Családunkban is van kisgyerek, és elvárás szintjén megy az, hogy miért nem megyek, miért nem vagyok tőle elájulva, stb. Hát mert nem. A saját okos évesem már kirepült, innentől pont nem akarom az időmet ilyesmivel tölteni.

2019. jún. 29. 14:55
 12/23 Metionin ***** válasza:
77%
Sokfélék. Annyi közös bennük, hogy nem szeretik a gyerekeket és/vagy nem akarnak gyereket. Azért sarkítani sem kell, nem gyűlölik a gyerekeket és nem örülnek ha egy gyereket baj ér, csak ők nem akarnak sajátot, ennyi. Joguk van ehhez ugyanúgy, mint a gyerekszeretőknek összegyűlni babás csoportokban.
2019. jún. 29. 15:05
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

"Kb. azt is kérdezhettem volna, milyen emberek azok, akik utálják a zsidókat, cigányokat, melegeket, nagycsaládosokat, szegényeket, gazdagokat...."

Nem ugyanaz, nagyon ferdítesz, csak hogy rossz színben tüntesd fel őket.

Az, hogy utálsz valakit, aki ragad, nyáladzik, hangos, visít, vonyít, neked szalad, beléd keni a koszos kezét, rugdossa a széked, kárt okoz, és nem szól rá senki, és te sem szólhatsz rá, az igenis idegesítő, és ritka, ha egy gyerek kussban tud maradni, vagy legalábbis emberként viselkedjen.

2019. jún. 29. 15:18
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
Ez most egy divat. Azt hiszik, mindenki azzal foglalkozik, hogy szülnek e vagy sem. Összetartó ereje van ennek. Közösség lesz az "áldozatokból".
2019. jún. 29. 17:41
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Túl van ez a dolog is tolva. AZ, hogy valaki nem kezd el egy gyerekkel "üngyömbüngyüzni" nő létére (de akár hapsiként is, még nem rossz ember Tudatosan tudja, hogy neki nincs türelme ehhez a dologhoz,nem érdekli a dolog, vagy nincs akkora nagy felelősségérzete egy gyerekhez, és ezzel úgy gondolom, hogy sokkal helyesebben jár el, minthogy "megtörténik a baleset", és csak akkor jönne rá, hogy neki ez nem gyere be. A másik, hogy nagyon sok helyen (bevásárlóközpont, wellnessközpont, stb.) előtérbe vannak helyezve a gyerekek, gyerekesek. Legyen, de akkor jogos, hogy lehessen gyerekmente wellnes-központ is.
2019. jún. 29. 18:18
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
Én is utálom őket általánosságban, egy-kettő van amelyik normális, mert nevelik. Nagyrészük ostoba visítozó kis sz@rdarab a szüleikkel együtt, akik csak úgy kipottyantották a fattyaikat de nevelni már képtelenek. Utálom amikor elmegyek valahova és pihenni szeretnék, de az orditozó, rogangáló, rugdosódó gusztustalan neveletlen pulyáktól és buta szüleiktől lehetetlen, utálom hogy nekem kell elviselnem mások kölykeit a buszon, az étteremben, az utcán vagy bárhol, és nem szólhatok rá, mert ha mégis megteszem az ostoba anyja helyett, akkor még én leszek a szemét. Na hát ha még cigány is akkor extrán utálom és igen, kb a halálba kívánom őket. És ja, van kivétel, de a számuk sajnos nagyon csekély, és a helyzet egyre rosszabb, mert az ostoba emberek jobban szaporodnak.
2019. jún. 29. 22:41
 17/23 A kérdező kommentje:
Na pontosan az ilyen elmebeteg gyűlölködés miatt tettem fel a kérdésem, mint ahogy olvasható. Mit várhatunk a gyerekektől, ha a felnőttek ennyire önzők, gyűlölködnek és lenéznek mindenkit? Aki a saját fajtáját utálja, aki közömbösséget érez, vagy a legrosszabb, aki a halálukat kívánja, minden, csak nem normális, egészséges felnőtt, sürgősen pszichológusra lenne szüksége. Ilyen mértékű gyűlölet, mint a Gyerekmentes övezet kommentelőinek nagy része is, csak súlyos lelki sérültekben van. Ez nem elfogadható.
2019. jún. 30. 08:40
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

A te véresszájú hozzáállásod se a legjobb.

Ha majd a szülők újra nevelik a gyerekeket és nekem nem hulla fáradtan, munkából hazafelé, éhesen és kimerült idegekkel kell a visító és neveletlen kölyköket hallgatni, talán én is közömbös lennék gyűlölet helyett. Habár én a szülőket verném meg. A gyereket nevelni _kell_, nem csak a támogatásokért kipottyantani.

Közösség vagyunk, nem csak az egyik félnek kell mindig tekintettel lennie másokra, hanem mindenkinek mindenkire. És ezt valamikor meg kellene tanulnia az embernek. Minél kisebb kortól kezdik, annál jobb.

Engem is neveltek annak idején. Képes is vagyok arra, hogy tekintettel legyek a környezetemre és nem teszek úgy, mintha a nap is miattam sütne. Csak sajnos egyedül vagyok ezzel.

2019. jún. 30. 08:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Az, hogy neked ennyire rossz az idegrendszered, nem a gyerekek tehetnek. Szerintem téged észre sem vesznek. A feszültségedet, haragodat rájuk vetíted ki és ez nagyon szomorú.
2019. jún. 30. 13:15
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Az a szomorú, hogy benned nincs valódi empátia, csak játszod itt a mű anyatigrist. De ha lenne sajátod, te is hagynád, hadd visítson, egy tömött busz közepén is, mert jaaaj hát gyereeeek, meg kis cuki és akit idegesít az meg egy lelki nyomorult. Az ilyeneknek nem lenne szabad szülni.
2019. jún. 30. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!