Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak humorosabbak,...

A férfiak humorosabbak, jobban meg tudják teremteni az egzisztenciát, jobban el lehet beszélgetni velük, jobban meg tudják oldani a problémákat?

Figyelt kérdés
A nők viszont miben jobbak?
2019. jún. 29. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Ismerek humortalan férfiakat.

Ismerek szegényebb férfiakat.

Ismerek szűkszavú férfiakat.

Ismerek önállótlan férfiakat.

Ismerek humoros nőket.

Ismerek sikeres nőket.

Ismerek jó beszélő nőket.

Ismerek jó problémamegoldó nőket.

Kérdésed innentől fogva értelmetlen.

2019. jún. 29. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem eleve az alapfeltevésed sem helytálló. Te férfiként lehet, hogy jobban elbeszélgetsz férfiakkal meg a humorukkal jobban tudsz azonosulni, de azért nekem pl nőként jobban esik női társasággal beszélgetni és viccelődni. Az egzisztencia kérdés is abszolút egyéni, nem lehet párhuzamot vonni a két nem között, egyrészt mert ahogy valaki már mondta, a nőnek mindig lesz egy "hátráltató" eleme a gyerek miatt (oké, hogy GYES-en maradhat otthon az apuka, de szülni meg szoptatni még mindig csak a nő tud, és az esetek többségében is inkább anya megy táppénzre ha tüdőgyulladása van a gyereknek, nem apa), de a személyes egzisztenciális helyzet abszolút különböző, eleve ketté kell választani ebből a szempontból vidéket és Budapestet, illetve hogy milyen szektorban dolgozol- nem mindegy, hogy férfiként gyárban robotolsz három műszakban 150-200 nettóért, míg én kényelmes légkondicionált irodában napi 8 óra számítógépes munkával megkeresem ennek a dupláját. Nem lehet általánosítani, ma már azért elég sok nő megáll a maga lábán, így az egzisztencia "megteremtése" inkább átcserélendő "kiegészítésre" vagy legfeljebb "plusz biztonságra", nem feltétlenül egyik félre hárul a teljes háttér létrehozása. A problémamegoldó képesség meg szintén egyéni, és nem is mindegy, milyen problémáról van szó- szociális, emberekkel kapcsolatos konfliktusokat jellemzően a nők oldanak meg jobban és könnyebben, míg műszaki, kézzel fogható problémákhoz nagy átlagban inkább a férfiak értenek jobban, de ez is egyértelműen egyéni kérdés.

Az a baj, hogy bár általánosságokat lehet mondani, így konkrétan kijelenteni, hogy a nők vagy a férfiak jobbak ebben vagy abban, az iszonyatosan buta és műveletlen ember érzetét kelti. Mondhatnám, hogy a nők általában jobbak az otthonteremtésben, kommunikációban, stresszkezelésben, de ez sem lesz egy olyan kőbe vésett igazság, mint egy matematikai képlet.

Mellesleg, ez nem verseny, hogy ki jobb a másiknál. A férfi jobb ebben, a nő jobb abban, de tulajdonképpen közösen együtt a legjobbak, és erre kell törekedni, nem arra, hogy túllicitáljuk a másikat. A cél így is-úgy is közös, akkor meg nem mindegy, ki melyik részét veszi ki a dologból?

2019. jún. 29. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
szerintem a nők jobbak pár dologban. pl jobb a cicijük, jó fenekük van, azon kívül van puncijuk is amit én nagyon szeretek. mármint a puncit. és még jobbak biztos pár dologban, de számomra ezek a legfontosabbak.
2019. jún. 29. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem az egeszben az a legmeglepobb h itt sokan arra izgulnak h netto 400at keresnek. Most nem azert, de az Pesten mire eleg?

Na szevasztok.

2019. jún. 29. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen. A férfiak... Férfiasabbak ;-)

A humorosság az, ami nekem leginkább, s leghamarabb szemet szúr, mint férfi-nő különbség.

A nők jobbak abban, hogy szebbek, cukibbak, jobban tudják húzogatni a szálakat a háttérből (érzelmi manipulláció). Illetve a csajok több dologra tudnak figyelni, szorgosabbak (monkey work), és jobban tudják menedzselni az idejüket.

2019. jún. 29. 11:58
 16/16 A kérdező kommentje:

szerintem a nők jobbak pár dologban. pl jobb a cicijük, jó fenekük van, azon kívül van puncijuk is amit én nagyon szeretek. mármint a puncit. és még jobbak biztos pár dologban, de számomra ezek a legfontosabbak.

Remélem troll, mert ha igaz ez akkor teljesen megértem a nők panaszkodását a férfiakról

2019. jún. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!