Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a rasszista emberekről?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele hogy a rasszizmus egy nagy rákfenéje a társadalomnak, de leginkább butaságból ered szerintem, ezért nem ítélem el a rasszistákat mert arról senki nem tehet hogy buta, elnézést ha bárkit megbántok, de nekem ez a meglátásom, egyébként nekem is nagyon sok barátom rasszista, de ettől függetlenül tök jó fej emberek, ugyanez az álláspontom a homofóbiával kapcsolatban is, a válaszokat előre köszönöm :)

2019. jún. 28. 22:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20: A zsidók azok kb olyanok mint egy aranymágnes. Másokkal pedig olyanok mint a cigányok csak ők legális úton veszik el a pénzed nem pedig egy kést fognak hozzád.
2019. jún. 29. 13:32
 22/25 anonim ***** válasza:
A zsidókkal az a probléma hogy éppenhogy elég rasszista nép. Van egy nem túl hízelgő szavuk a nem zsidókra: gój. Egy vallásos zsidó számára ők isten kiválasztott népe, a többiek meg kb. nem is emberek.
2019. jún. 29. 13:39
 23/25 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj kérdező, hogy azt állítod:,,A rasszizmus az én szememben:Ha valakit a származása alapján ítélsz meg és egy egész népcsoportot teljesen egy kalap alá veszel, tehát például azt mondod hogy az összes romát felkéne akasztani, bocsánat ha egy kicsit erős példa volt" Bocs de én például rasszista vagyok és sok ismerősöm is, de ilyet kb senki nem mond, vagy legalábbis nem komolyan. A rasszizmus nálam azt jelenti, hogy különböző népcsoportok esetében vannak öröklötten JELLEMZŐ tulajdonságok. De olyat senki sem állít a nagyon buta embereken kívül, hogy egy csoport minden egyes tagja ugyanolyan. A cigányok nagyrésze például egy 70es IQ-val megáldott, belterjes, selejtes sejthalmaz. De akkor visszakérdeznék. Ha én azt mondom, hogy szerintem 10-ből 9 cigány genetikai hulladék akkor én rasszista vagyok? Csak azért kérdezem, mert akkor a te definíció szerint én nem vagyok az,sőt kb magyarok között szinte senki sem az, hiszen fenntartom a kivétel lehetőségét.
2019. júl. 1. 21:51
 24/25 A kérdező kommentje:
nem akkor nem vagy az,egyébként a felakasztás túlzás volt tényleg, az én szememben az is rasszista aki azt mondja hogy az összes roma egy szemétláda, és egy kivétel sincs, mivel szerinted vannak kivételek, ezért nem gondolom hogy rasszista lennél :)
2019. júl. 1. 22:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon örülök kérdező, de van egy olyan érzésem hogy olyan ember akit te leírtál nem is nagyon létezik xd
2019. júl. 2. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!