Nektek mi a véleményetek a rasszista emberekről?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele hogy a rasszizmus egy nagy rákfenéje a társadalomnak, de leginkább butaságból ered szerintem, ezért nem ítélem el a rasszistákat mert arról senki nem tehet hogy buta, elnézést ha bárkit megbántok, de nekem ez a meglátásom, egyébként nekem is nagyon sok barátom rasszista, de ettől függetlenül tök jó fej emberek, ugyanez az álláspontom a homofóbiával kapcsolatban is, a válaszokat előre köszönöm :)2019. jún. 28. 22:09
2/25 anonim válasza:
a cigány nem attól cigány, mert barna a bőre, hanem mert cigány
én a mai "rasszizmust" a cigányok ellen inkább elővigyázatosságnak és realistának tekintem
például a kínaiak egyáltalán nem zavarnak, pedig van aki meg őket utálja
3/25 anonim válasza:
Legalább a szó jelentését ismered, vagy csak szajkózod a baloldali baromságokat?
Kiket tartasz rasszistának?
4/25 anonim válasza:
Szerintem a rasszizmus zsigeri, természetes dolog. Ha nem fajul tettlegességig, akkor nincs vele probléma. Kicsit mindenki rasszista.
5/25 A kérdező kommentje:
A rasszizmus az én szememben:Ha valakit a származása alapján ítélsz meg és egy egész népcsoportot teljesen egy kalap alá veszel, tehát például azt mondod hogy az összes romát felkéne akasztani, bocsánat ha egy kicsit erős példa volt
2019. jún. 28. 22:20
6/25 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy lövésed sincs, mi a rasszizmus... És még te tartod butának őket. Szép
7/25 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek mond el hogy szerinted mi a rasszizmus, lehet hogy eddig tudatlan voltam, kérlek magyarázd el :)
2019. jún. 28. 22:29
8/25 anonim válasza:
Szerintem a rasszizmus olyan dolog, amit mindenki érez. Annyit tehetünk ellene, hogy úgy viselkedünk, hogy a gyerekeink ne vegyék át jobban, mint amennyire a saját boldogulásukhoz szükséges.
9/25 anonim válasza:
én ok nélkül nem utálok senkit, a cigányokat okkal utálom. akkor én most rasszista vagyok? buta vagy kérdező :) nagyon
10/25 anonim válasza:
"senki nem tehet hogy buta"
de, igen. te is tehetsz róla hogy az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!