Az ilyen emberekről mit gondoltok?
„Azt hiszed olyan nagy dolog ímélezni? De nagy jani vagy! Én is meg tudnám tanulni, de nem érdekel!”
Amikor a kollégád nem tud még egy e-mailt sem elküldeni... (elküldeni? azt sem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá... 2019-ben...
„Nem egy nagy vaszisztdasz a tévé kezelése! Csak most nem tudom beállítani! De nagyra vagy magaddal! Igen 5 éve vettem a tévét. És?”
Amikor a rokon csak a hangerőt tudja állítani a tévén, mást semmit... 6 hónap alatt nem tudta beállítani az új csatornákat...
Analfabéta. Kerülöm őket jó messzire, mert általában nem csak az ilyen dolgokhoz hülyék, hanem máshoz is. Látok idős embereket okostelefonnal, és láthatóan tudják is használni. Ha ők meg tudták tanulni...
Ha meg valaki béna valamihez és mondjuk segítséget kér, az a minimum, hogy megköszöni és ha kap beszólást azért, mert napjainkban elemi dolgokat nem tud és nem is akar megtanulni, akkor szépen viselje is el csendben, mert meg is érdemli.
Senki ne jöjjön nekem azzal a baromsággal, hogy a szüleink meg megtanították hogy kell feneket törölni. Gyerek korban az embernek a mozdulatokat is meg kell valahogy tanulnia. De egy felnőtt ember már jó sok képesség birtokában van és nincs olyan, hogy nem tudja megtanulni. Csak nem akarja.
De hát ha egyszer azok?!
Gyűlölöm a buta embereket. Instant agyvérzést kapok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!