A titok is hazugságnak számit? Bövebben lent
régebben amikor még csak 15 éves voltam, volt egy párkapcsolatom és hát sajnos nagyon hülye és naiv voltam akkoriban, ezért küldtem meztelen képet az akkori páromnak. ennek már több mint 3 éve, semmi visszaélés nem volt vele, nem is lesz. most viszont van egy párom, nagyon komoly a kapcsolatunk, de ö erröl nemtud hogy régebben ilyen képet küldtem az exemnek. ha megtudná azonnal szakitana velem ezt biztosra tudom. ha nem mondom el neki hazugságnak számit? vagy inkább mondjam el neki? vagy jobb hallgatni? nemtudom mit kellene tennem.. :/
a válaszokat elöre is köszönöm
Ha tudod, hogy ezért szakítana veled, mi a halálért mondanád el??? Kinek fordul meg ilyen a fejébe...
Egyértelmű, hogy ne mond el
Szerintem nem kell elmondani. Senki sem köteles minden múltbéli eseményről beszámolni.
Ha rákérdez, hogy tettél-e valaha ilyet és azt mondod, hogy nem, akkor az nyilván hazugság. De szerintem nem a világ vége. Nem akarsz ezzel dicsekedni, megbántad. Érthető. Ettől még nem leszel rossz ember. Csak véded magad. Nem kell mindenkinek mindent elmondani, mert sokan visszaélnek vele.
A titok megtartása mindaddig nem számít hazugságnak, míg annak tárgyára rá nem kérdeznek. Tehát míg a párod nem kérdez rá, hogy küldözgettél-e az exednek pucér képeket a kapcsolatotok alatt, addig ez csak egy titok. Ha viszont rákérdez, és tagadod, az már hazugság.
Egyébként mégis milyen felfogás az, hogy egy, a múltban elkövetett hibádért (amivel semmi rosszat nem tettél senkinek) szakítás jár? Pont az a párkapcsolat lényege, hogy feltétel nélkül szeressétek egymást, és elfogadjátok egymást úgy, ahogy vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!